Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O
üzenetére
én nem tudok róla, hogy ott ment volna, forrasztott ihs-t nehéz leszedni, és a paszta nem biztos, hogy jobb megoldás. tapakah is írta, hogy "did it a couple of times - never helped to achieve more MHz"
Speed(R)
mert nem lehet kapni külön forgalomban, és mert fémből van ha jól tudom, ami lehülve csak levizel.
a szürke amit látsz a lapon szigetelés, valami plastidip féle anyag de csak a hongkongiaknál láttam használni.
remélem tudod, hogy cpuz bug, és felezni kell, az a valós vcore
subaru
énis ugy látom, hogy le van sarkazva. de attól még mehet hibátlanul.
a Skylake megjelenésekor FUGGER tesztelt így elég sokat neki müködött, de tény, hogy 6G feletti eredményt nem is láttunk tőle. én magam sosem próbáltam, elég bizonyíték volt, hogy haswellnél nem müködött és láttam nálad és Csabinál is, hogy nem megy jól, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest