Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
de örülök neked, már épp írtam volna le nagyjából azt amit te, csak még a linkeket kerestem.
de így van ahogy írod. 
mi próbáltunk elektrolit rezet keríteni, de mondták hogy kb az arany árába mérik az árát, úgyhogy csak akkor rendelik meg ha kifizetjük előre. valami 40e lett volna egy tömb (azt most meg nem mondom hogy pontosan mekkora)
szóval vörösréz, abból is a legtisztább, és már csak a fantázia szab határt (na meg persze a technika) hogy mit sikerül összehozni belőle

am tegnap tudtam meg hogy lent az egyetemen használhatnám a gépeket, csak anyagot kellene vinni és lehet alkotni. úgyhogy ennek még utána kérdezek aztán gyártok majd magamnak valami csini kis potocskát
kezdetnek egy ilyet szeretnék
:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: