Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #9486 üzenetére
Ja, ha te nyugodtan általánosítasz mindenkit a "késes srácokkal", akkor téged meg a hozzászólásaid alapján a részeg vadászokkal is egy lapra vehetünk...
Törvényi előírásoktól senkinek nem lesz több esze... -
BloodRay
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9117 üzenetére
Az ízlés szubjektív, de hogy ez az IWC egy Orienttel egy napon legyen említve...
Szerintem gyönyörű amúgy. Előbb kellene mint jópár drágább óra. -
BloodRay
veterán
válasz
yodamastah #8603 üzenetére
Szuper, jól áll neki!
-
BloodRay
veterán
válasz
vadászcsiga #8474 üzenetére
Szép darab, gratulálok!
Tapasztalataid? Szerkezetre hosszútávon is kíváncsi lennék. -
BloodRay
veterán
válasz
yodamastah #8388 üzenetére
Egyik Álomórám! Gyönyörű!
-
BloodRay
veterán
válasz
yodamastah #8081 üzenetére
De gyönyörű. Ilyen van tervben nekem is majd valamikor a jövőre.
-
BloodRay
veterán
válasz
Mamuska #6203 üzenetére
Igen, ez a bajom nekem is, ezért félek a mérettől. Pl amit te is ajánlottál, szuper lenne, de nég nagyobb mint a kézihúzós változat, lug to lug már 51mm, az nekem már sok lenne szerintem. A 733 49mm-étől is félek már. Mindenképp fel kell majd mennem Pestre próbálni(és remélni hogy épp lesz is ilyen).
-
BloodRay
veterán
Atya ég... Miért kell ennyire komolyan venni a dolgokat? Szerintem kicsit túlgondolod a dolgot.
WiZARD azt írta: "Látszólag tök random"
Empsepo pedig azt, hogy "ebben az árkategóriában ha kell, meg kell tudni magyarázni ezeket a dolgokat", tehát az én értelmezésemben, annyit, hogy a Rolexnek általában kell hogy legyen magyarázata a dologra... Nem hiszem, hogy bárki arra várt, hogy itt most azonnal sajtóközleményben reagál erre a svájci cég...
Ne legyen már gond ha valaki felvet egy kérdést.(#4090) resool -> Senki nem írta, hogy nem így van, csak nem nyilvánvaló a dolog.
Ez a springbar-os dolog érdekes, de komolyan jobban terhelne, ha 1-2 mm-el rövidebb vagy hosszabb lenne adott esetben?Persze ha valóban így van elfogadom.
-
BloodRay
veterán
válasz
phranxinatra #4082 üzenetére
Nem tudom, szerintem senki nem szarozta le, csak furcsállották a megoldást.
Nekem nincs Rolexem, nem is szeretnék (nem azért mert sz@r lenne, csak abban az árkategóriában mást vennék), de semmi bajom nincs a márkával, elismerem, hogy szuper óráik vannak.
Abszolút nem egy hiba, vagy egetverő probléma szerintem, csak tényleg fura megoldás. -
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #3307 üzenetére
Elmondta, hogy az, de nem az összes variáns, pl amit vadászcsiga mutat, az gondolom azok közül van amelyeken nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest