Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz
public NMY #11393 üzenetére
vannak újak is, konkrétan boltok is hirdetnek ott, illetve van magántulajdonban új és nem viselt kategória is. Jó esetben a félresikerült ajándékok lelőhelye
-
Néztem én is sok érdekes darabot.
Ajándék lesz -
válasz
public NMY #11393 üzenetére
Boseggel vannak ujak is.
-
insight
aktív tag
válasz
public NMY #11387 üzenetére
nem olcsóbb, USA-ban kifejezetten drágább, Németországban meg annyi, mint itthon, plusz szállítás.... HydroConquestet nézegettem reptéren, márkaboltban és weben is, de mindig a Chrono24-en kötöttem ki.
-
válasz
public NMY #11390 üzenetére
Boltban nyilvan nem lesz olcsobb, chrono24-en van ra esely, ha nem eppen 450 ez ejro.
-
public NMY
csendes tag
válasz
bigmasterg #11389 üzenetére
Új érdekelne, Mo. -on kívül még Európa…
meg nincs fix, csak úgy általánosságban kérdezném, érdemes-e kint nézelődni stb… -
bigmasterg
addikt
válasz
public NMY #11387 üzenetére
Ez nem volt túl konkrét kérdés.
Tipikusan "attól függ hogy":
Milyen Tag, milyen Longi?
Milyen forrásból itthon és kint (új, használt, szürke piac stb)?
Eu-n belül vagy kívül?
Ha kívül: utazol-e amúgy az adott EU-n kívüli országba, vagy csak hozatnád és vám+áfa rájön?
stb stbEsetenként változó, van hogy itthon jobb áron jön ki az ember pl egy használt órával, meg van amit külföldől olcsóbban lehet rendelni.
-
public NMY
csendes tag
Tag Heuer v. Longines órákat érdemes megvenni valahol külföldön, vagyis olcsóbb kint, mint a jó magyar árak?
-
insight
aktív tag
Az Omega Speedmaster Professional felé tartó végeláthatatlan, de legalább céltudatos utamon a műanyag Moonswatch okozta csalódást sikerült feledtetnem a másik moonwatch-csal, a Bulova Lunar Pilot 96K111 43.5mm verziójával. Persze, tudom, kvarc, de legalább 262kHz, és a nato strap mellett fémszíjat is adtak hozzá.
Tudom javasolni mindenkinek, aki nem nőtt ki az űrkorszak csodálatából és Speedmaster alternatívát keres.
-
bigmasterg
addikt
válasz
rbalint88 #11381 üzenetére
Jó jogos, női csuklón el tudnám képzelni. Ha jól néztem, akkor 36-os a puzzle day date.
Op-ból viszont volt 31, 36, 41. A kisebbek simán lehetnek női méretek, a 41 már férfi, viszont azt kevésbé is tartom extrémnek, mint a köves puzzle verziót.
Nem press fotón még jobban is mutat.De ettől még sosem vennék ilyet.
Páromnak mutattam őket, először nem akarta elhinni hogy ezek gyári Rolex-ek. Neki a sima hagyományos, fluted datejust tetszik.Azt lehet tudni, hogy Omega bejelentések mikor jönnek?
-
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #11378 üzenetére
Sztem ez inkabb noknek szol, csak ezt manapsag nem szabad kommunikalni, nehogy barki lelkebe belegazoljanak.
A pottyos OP-t pl felesegemnek egy vidam oranak siman el tudom kepzelni, csak a megvalositashoz legalabb egy orszaggal nyugatabbra kellene lakni…
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Van egy reteg aki odavan ezekert!
A zold Skydwellert nem is lattam reggel. Az kene
-
válasz
Tul koran jott naluk az Aprilis 1.
De nyilvan ezeket kapkodjak majd el, mert hatha sokat fognak erni, aztan 10 ev mulva ingyen dobjak utanad, mert eladhatatlan lesz.
-
Tufa_
aktív tag
Tobbi release-rol mi a velemeny?
Az uj VC Overseas moon phase es a skeleton traditionelle tourbillion szerintem jol sikerult.
-
Tufa_
aktív tag
Titanium Yachmaster 42, uveg hatlapos platinum Daytona, pottyos OP41 (ez nem begyere), meg a par update.. Jobb mint a tavalyi WoW volt...
-
WiZARD
addikt
válasz
bigmasterg #11366 üzenetére
-
Gyerekek! Mi van a Revue-Thommen-el? Ez a cég szőrén-szálán eltünt. Jegyzi még valaki a céget? Létezik még?
-
ricsik
őstag
válasz
yodamastah #11357 üzenetére
Na igen.... :
-
MrSealRD
veterán
Én csak érdeklődtem, mert körülöttem pár órakedvelő ismerős nagyon ráment az ünnepek körényékén... azóta vettek is, de engem nem mozgatott meg. Viszont az előbb felvontam a szemöldököm a 600-700K-s áron... csak ezért nézegettem meg...
Amúgy nem érzem a csít...hogy vegyek ilyet. -
MrSealRD
veterán
válasz
yodamastah #11351 üzenetére
Most kicsit összezavarodtam... vagy tájékozatlan vagyok, de rákeresve ezekre az új moonswatchokra ebayen és chronon-n is van 150-300K között már... Ezek mitől ilyen olcsók?
-
válasz
bigmasterg #11344 üzenetére
Hát ja! Pocsék a leolvashatósága.
-
phranxinatra
aktív tag
Gonzi cikke.
-
WiZARD
addikt
válasz
bigmasterg #11344 üzenetére
nyilván tök más lett, bár szerintem nem ebbe a topicba való a swatch
-
yodamastah
őstag
válasz
vadászcsiga #11341 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #11341 üzenetére
Arany pelyhes , vagy festék vajon?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11339 üzenetére
Na majd ettől 😂
Mission to Moonshine Gold
-
Spet
addikt
válasz
phranxinatra #11339 üzenetére
Akkor latom az agymenesei hiresse tettek
-
Spet
addikt
Na, hogy kicsit felpezsduljon az elet: volt-e kinn valaki vasarnapi Lurdy oravasaron/borzen?
-
válasz
ServerWorks #11335 üzenetére
Egyaltalan nem jogserto, ugyanis a 2017. évi LIII. törvény alapjan megtehetik. Akinek nem annyira tetszik, az maximum nem vesz orat.
-
Tulku
veterán
válasz
Macyke82 #11332 üzenetére
Kösz....
Most nézem, hogy milyen torz fényképet sikerült összeeszkábálnom, bár 46 mm-es de azért nem lóg le a kezemről....na majd lövök jobbat.Nagyon szerettem az IWC pilotot, meg volt egy évig (ez nálam világszenzáció) de most kellett valami izgalamasabb, lett volna egy 3 napos Panerai GMT de emellett döntöttem...ez izgalmasabb nekem...
-
Veron
addikt
Mondtam Svájcban élő havernak, kérdezzen már rá az ismerős butikban Bernben, hogy esetleg OP vagy Explorert lehet-e szerezni emberi időben. Még a színt sem határoztam meg, csak legyen valami. Azt a választ kaptam tavaly ősszel, hogy jelenleg esélytelen dolog, úgy megy Svájcban is, mint itthon.
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #11328 üzenetére
-
válasz
ServerWorks #11327 üzenetére
Pont neztem a kronometeres videot, szepen megcsinaltak azt meg kell hagyni. Sajnos nekem az OrientStar stilusa nem jon be, de azert ertekelem.
-
ServerWorks
aktív tag
Mit szóltok az új Orient Starhoz?
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
phranxinatra #11316 üzenetére
Kötve hiszem
-
Subby8
csendes tag
Én is kivárom az egy évet a 41-es OP-ra, utána más lesz...van még 2 hónapuk...
-
válasz
phranxinatra #11318 üzenetére
Felprobaltam egyebkent ezt a GS-t, nem annyira veszes a vastagsag mint a szamok alapjan gondoltam volna. Sajnos minden GS vastagabb mint kellene, kiveve a kvarcokat es a kezi huzost.
-
válasz
phranxinatra #11316 üzenetére
Nyilvan az ertektartas sehogy nem jon ki jol, de hat ez van.
-
válasz
ServerWorks #11314 üzenetére
Most eppen vele szemezek. 2000ejroval olcsobb mint a DJ.
-
válasz
phranxinatra #11311 üzenetére
En se tudom mar, hogy vagyok-e barkinel is.
De hogy osszevissza beszel mindegyik, az mondjuk tuti. Kicsit meg varok, aztan azt hiszem atviszem a penzemet a Seiko-ba. Unom mar ezt a cirkuszt.
-
válasz
phranxinatra #11309 üzenetére
Teljes a kaosz, van akinek tobb ev alatt se jon semmi, masoknak meg 1-2 honap alatt siman. Nekem egy datejust-ot igergetnek mar augusztus ota, ugy, hogy elotte 1 evet voltam a listan egy masik datejustert ami sose jott meg. Akarmikor rakerdezek, az a valasz, hogy jaj a datejust az gyorsan megjon, mindjart itt van. Decemberben mondtak, hogy meg ev vege elott megjon, aztan utana azt, hogy ev elejen.
Nekem az a gyanum, hogy jo ertekesitot kell kifogni, mert amikor egy masik sracnal voltam, akkor qrvagyorsan meglett minden, most meg eselytelen. Azt viszont tudom biztosan, hogy erkeznek boven orak, abbol is jott sok amire en varok, csak mas kapja. Aki kicsit ugyesebb ertekesito az befoglalja a sajat ugyfeleinek az erkezo orat, amikor meg ide se ert a szallitmany, a tobbiek meg csak lesnek. Legalabbis en az egyiket igy kaptam. Csak sajnos a srac mar nem dolgozik ott.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
bigmasterg #11308 üzenetére
Ismerősnek viszonylag hamar (pár hónap) megjött itthon az Air King.
-
válasz
phranxinatra #11306 üzenetére
...remélem
-
Tufa_
aktív tag
Tukrozodes miatt, latszodtak volna a rendorok/gyanusitott.
Ismerem a sracot gyerek korunk ota, a 3 eves fiarol volt par kep FB-n a jacuzziban ami a videon lathato. Volt par Patekje es APje korabban de par honapja eladta oket, azok szerintem csak Rolexek/Breitlingek mar. Meglepo hir, a csalad mindig is dugig volt penzzel (szulok parkolohazat, meg videotekat uzemeltettek, a srac 17 evesen akkor megjelent uj Phaetonnal jart..), de igy nem meglepo hogy mibol..
-
Spet
addikt
válasz
phranxinatra #11301 üzenetére
Áfá-s adócsaló automosó cégtől (hír), Hogy a Rolexeket miért nem takárták ki, jó kérdés.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
ServerWorks #11300 üzenetére
Ezt kitől foglalták le? A nem Rolik miért ilyen homályosak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest