Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bumburnyák #12158 üzenetére
Elég jó!
-
válasz
bigmasterg #12055 üzenetére
Gratula! Szép az Oris. Nekem harmonikus.
-
válasz
pulutodurumo #12015 üzenetére
Az Old Radium az nem a régi festék, hanem rádium mentes új. Valszeg nem egy tolakodó szemkiverő lumé van rajta.
-
Új, rendelhető lengyelszky Vratislavia Conceptum krono. 1350 zloty.
-
Csak úgy.....
-
válasz
5-ös kezelő #11812 üzenetére
Nem alsóbbrendű hanem alsóház!
-
Jajjaj! Hosszú a várólistaaaaa!
Mennyi a várólista a Bexeinél? 20 év? -
-
válasz
insight #11610 üzenetére
Nem vagy egy "ráizgulok a trendekre" vásárló.
Ettől függetlenül elengedheted magad. Akkor szánod rá magad egy vásárlásra amikor akarod. A fontos, hogy neked legyen kedved, pénzed és lehetőséged rá. Tudd, hogy rendben van a vásárlás és megérdemled.
Részemről ennyi.
Van amire vágyunk, van amit szeretnénk és van ami KELL! Mondjuk ezt szerintem a csajok jobban érzik alapból. -
-
válasz
bigmasterg #11407 üzenetére
De csúnyán eltört a lünetta is.
-
Néztem én is sok érdekes darabot.
Ajándék lesz -
Gyerekek! Mi van a Revue-Thommen-el? Ez a cég szőrén-szálán eltünt. Jegyzi még valaki a céget? Létezik még?
-
válasz
bigmasterg #11344 üzenetére
Hát ja! Pocsék a leolvashatósága.
-
válasz
vadászcsiga #11341 üzenetére
Arany pelyhes , vagy festék vajon?
-
válasz
yodamastah #11258 üzenetére
Asztakurva.... Ideje lesz elmenni órásmesternek....
És ez csak szerviz ár. -
válasz
ServerWorks #11249 üzenetére
Akkor BUÉK ide is!
-
Kissé megszakítom ezt a magasröptű beszélgetést.... Mert már nekem ég a pofám, miket szövegeltek itt. Bár én sem vagyok elájulva a roleksztől...
-
válasz
phranxinatra #11161 üzenetére
Jaja!
-
válasz
Polarstar #11050 üzenetére
Basszus! A szójavasló belepofázott megint a meglepetés erejével.
Még egyszer: az órának neked kell tetszeni! Nem trendeknek felülni, meg társai (májkelkorsz) hanem belül kell érezni, hogy ez kell neked! Ez a "tiéd!".
Itt az exkluzív óra csoportban a szint magasabb már mint bolti átlag.
Mido, Edox, Longines heritage belépő.
Engem utoljára a Frederique Constant Manufacture lepett meg egy igen kellemes GMT darabbal. Amire azt mondanám, hogy " kell!"!
Van pár óra ami nem annyira az árával lesz exkluzív, hanem itthoni ritkaságával. Itt már játszik pl a cseh Prim manufaktura, a ritkán látott francia Yema is, vagy amcsi, kanadai, ausztrál, vagy dél-afrikai óra is.
A Yema pl figyelemre méltó lehet neked is. -
válasz
SeatZola #11049 üzenetére
Első, és mindenek előtt a legfontosabb: ha van lehetőség fel kell próbálni.
Vedd úgy, mintha kalapot, öltönyt, cipőt és legfőként futócipőt próbálnál fel. Ezeket nem célszerű látatlanban venni. Egy cipőnél csúnyán megjárod. Az óra max "idegen szerű" "eláll" , kényelmetlen, nyom, csúszkálós lehet.A lényeg, nem neked kell tetszeni.
-
válasz
phranxinatra #10795 üzenetére
Ez de király!!!
-
Gyerekek! A Revue Thomen halott márka és valaki élesztgeti??
A Grovana honlapján találhatóak a "néven nevezett" termékek.
A Grovana nem egy nagy minőség... -
válasz
ServerWorks #10579 üzenetére
....
-
Nem mondod!!!
Ez és ennek fordítottja is igaz.
Nem is tudom ki volt az a "gazdag" akinek lakás, kocsi, bankszámla és óragyüjteményét is lefoglalták... Majd a Nav megszellőztette, hogy mind hamis és kalap szart sem érnek.
Illetve a a bíróságon a c vajda... kezén a 12 milliós pompás óra - de ő szegény, mert minimálbérre van bejelentve.
Mondanom sem kell, hogy le lett foglalva ha már volt szives elhozni- és az bizony valódi volt! -
válasz
Fall-N #10248 üzenetére
Vannak pedig akik egyszerű logikával úgy gondolkodnak, hogy a hasonló, vagy majdnem ugyan olyan is örömet fog okozni az illetőnek. És ehhez nem kell kínainak lenni.
Ez a nagy helyzet.
Szerintem mindenkinek van elegendő ötlete arra, hogy az ilyen kamu akármiket mivel lehetne rendesen pótolni. Még egy jobb szejkó (te úr isten mik hagyják el a fejemet) vagy ne adj isten valami méltatlanul elkerült német-francia-holland-dán márka. -
válasz
nbukta77 #10163 üzenetére
Nem nagyon tudom, hogy meddig bírja. Vagy 2 lépés vagy más eltérő rendben jelzi a feltűnően lépő másodperc, hogy kifogyni készül az elem.
A kvarc az itt is ugyan azon elvekkel megy, mint a többieknél. A rádió egység szabvány, sugárzott jelet vesz az idő szinkronhoz. De amint látod, itt már van kékfogas mobil szinkron csatlakozás is.
Itthon ez egy vszonylag ritka óra. Szép története van és teljes egészében német fejlesztés.
Egyedi és szokatlan kivitel, igényes megoldásokkal. Menő az üveg hátlap! -
-
Klikkes, vagy nem klikkes?
Szorul és használható gondolom mind a Bretyó, mind a Vostok.
Vostoknál szoros, és rendben megy.
Biztos, hogy Bretyó is. Ennyi. Nem "eleve arra" tervezték a Bretyót. -
válasz
phranxinatra #9693 üzenetére
Remélem már ők is lekaparták a Visa és MasterCard logókat, ahogy sok vendéglátóhelyről ezek eltüntek és csak kpvel lehet fizetni.
-
válasz
vadászcsiga #9583 üzenetére
Ez az 1 millméter ide vagy oda lassan a Cosmopoliten női randi rovata..
-
válasz
5-ös kezelő #9557 üzenetére
Ezt csak te gondolod így.
Miért gondolod, hogy a 38 millis modellre vonatkozó állításod helytálló?? -
válasz
K.Andras.Vfx #9333 üzenetére
Érdekes asszociáció. Nekem a MOB (vagy mi) jelmondata, ami nem összekeverendő a Gutt, Besser, Gösser-rel.
-
Nekem is bejön ez a Bàál. De kevésbé legyen pepsi.
-
Srácok, nekem régi Alfa, Lancia Delta Integrale vagy a (Bond) Lotus Esprit kellene..
Nem kell pöcshosszabbító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest