Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
chris-77 #11334 üzenetére
Elvileg a CorelDraw képes ilyen mágiára.
Nem nagy etwas elvben, bár a képességei végesek, pláne egy "nem vonalakból álló" képnél.
Beimportálod a képet (impot gomb az eszköztáron), "Bitmap" menü, és "...Trace" (valami ilyesmi, fejből nem vágom)
Megjelenik egy ablak, amiben pár csúszka meg legördülő van, amit addig kell kattogtatni/húzkodni, amíg jó nem lesz. Látod asszem a végeredményt, hogy mi lesz. Színeket is kihagyhatsz, ha nem kellene. Az Apply / OK gombra klikkelve átalakult.
A végeredmény menthető a saját .cdr formátumba, vagy "Export" gomb, és ott .ai / .eps... akármi, amit ismersz.Nem tökéletes, de alapnak megfelelő. ~2-3 nap gyakorlatozás után összejön a kívánt eredmény a 0-ról. Persze némi manual olvasása kell, de asszem elérhető a kézikönyv magyarul.
Mondanám, hogy küldd át, megcsinálom, de nemrég betojt, meg regisztráltatni akarta magát megint, meg akármi, letöröltem ami telepítve volt, hogy felteszem az újat, az meg azt mondja, hogy egy régi telepítés megakadályozza az új installálását. Szóval most nem tudok ebben segíteni, mert ez a szitu.
Megvárom a 1809 frissítést, hogy települjön, aztán meglássuk. -
-
zetor2000
őstag
válasz
chris-77 #10725 üzenetére
kérdés 1:
Amikor beírtam, hogy ott elérhető, az egyben 1-2-3 évad már törölve lett, mert csak... "tiltott anyag"
De szerintem megtaláltad, ami érdekelt.kérdés 2:
Ott is zetor2000 voltam, de a Guga féle topikban csak ritkán voltam jelen.
Kezdetben inkább csak a Bolhapiac érdekelt, meg 1-2x ugattam bele hálózatos meg egyéb topikokba, aztán elkezdtem olvasni a Guga félét, amiben Ti is voltatok, meg lettetek. Aztán a fórum végén már ide evett a fene engem is -
Jahno
veterán
válasz
chris-77 #9842 üzenetére
Azért 5.1 mert az ember megveszi a sztereónálnagyobb erőlködőt, de kispórolhatja a mélyládát, aztán ha később nagy szükségét érzi, akkor mellé lehet pattintani. Első két pár hangfal lehet valami álló jobbféle, az ekkora helyen és lakásban simán megfelel, hátra meg a falra valami kicsik.
-
-NoVa-
addikt
válasz
chris-77 #9854 üzenetére
Szinte bármelyik, ami nem valami legolcsóbb nagyáruházi alsópolcos izéből van. De gondolom sokszor még az is megteszi, mégis azt látom szervizekben, hogy a legtöbb flottás autónál beragad a fényszórómosó, cserés a kompresszor, meg az eldugul az ablakmosó spriccelő. Panaszkodtak a szervizesek is a cégautókra, az enyém is úgy kezdte. Kompresszorcsere vásárlás után, a régi belülről szétrepedt 6 évesen, nálam meg hibátlanul megy 6 éve az egész rendszer. El nem tudják képzelni, mivel töltik, de tippre esővíz. Ja, néha (párhetente) leverem az alját, meg felakasztom az orrát, (nagyon megértem a SUV vásárlókat, tényeg) de egyelőre csak a koptatóm repedt, fontos alkatrész nem.
-
Grillo
őstag
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
chris-77 #9639 üzenetére
A Dysonban volt egy korai garanciás akkucsere, hibás szériába futottunk. Sima red flashing lighttal letiltotta magát, aztán nem porszívott.
A tizenéves MacBook Pro-m is írja épp a felső sarokban, hogy service battery. Egy döglöttet már odaadtam belőle nke-nek anno, ez még nem púposodik, de nem bízok benne.
A többiről nem tudok nyilatkozni, elvileg mindegyik szól, hogy nyűgje van. Elvileg. Aztán Jahno is sétált már füstölő akkuval ki az épületből, az meg már statisztika. -
-NoVa-
addikt
válasz
chris-77 #9634 üzenetére
Kösz jól van. Ha már úgyis ott a 3 notebook meg a 2 céges, a Bosch Ixo csavarhúzóm, meg a drágább BT fülesek, és a 2 iRobot cucc, és a Dyson V6, akkor nagyon nem akarok tovább gondolkozni rajta, hogy miben van még Li-Ion akku a lakáson belül. Azért az értelmesebb nemtúlolcsósított elektronikája nyávog, ha bármi furát érzékel, és letiltja az egészet, nem mer a cellához nyúlni, meg elzavar cseréltetni, és ilyen nevesebb dolgok mögött még alkatrész meg szervizháttér is marad. A lipo az nem leddel jelez vissza, hanem fizikai puffadással, és égéssel, az a nehezebbik véglet. Cserébe ócsó, modellezni földhözvágni megteszi.
-
eattila
őstag
válasz
chris-77 #9623 üzenetére
Legtöbben beleszarnak. Múltkor a lépcsőházban volt egy igen nagy hangzavar, a földszinti bácsikánál a gázkazán durvult be. 2-en voltunk csak, akik lementek megnézni, hogy mi a baj. Mentő, tűzoltó, stb. Szerencsére nem volt baj, de 12 lakásból 2-en foglalkoztunk a dologgal....
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
chris-77 #9312 üzenetére
AAA cikk triggerelte autó árak, állapotok témához:
A 2004-es Xsara Picassot kb. 100%, hogy 400e alatt fogjuk eladni. 200k km-t még nem érte el, fékez, gyorsít, nem ázik be. Műszaki nem berhelve van rajta. És ilyen autóból sok van. 500e alatt simán lehet találni olyan autót, ami megy még 3-5 évig komolyabb karbantartás nélkül! -
ncc1701
veterán
válasz
chris-77 #9387 üzenetére
Egyzerű. Ugyanazért, mint amikor ha kimegyek üffélhez, és elöttem valaki kókányolt, vagy esetleg kicsit képzetlenebb a helyi it erő, akkor nem kezdem el fikázni, inkább nem mondok semmit, és a lehetőségekhez képest megcsinálom olyan jóra, ahogy lehet. Mert még jól jöhet adott esetben, h normális voltam.
-
Jahno
veterán
válasz
chris-77 #9309 üzenetére
" Ahogy ebben a dokumentumban írták, egy ilyen autó közlekedésre nem alkalmas, kifejezetten rossz műszaki állapotban van, esetleg csak bontásra vagy alkatrésznek használható. "
Na, elolvatsam, így ok. Ehhez képest a 40ezres az világbajnok, ezek meg lehet összeírtak egy alkatrészlistát és az alapján beárazták bontásnak. Én is mondta az Opelnél, hogy ennyiért van generátor, ez meg 4 lábon működik, de akkor meg külön-külön kell szopni vele.
Itt azért a friss műszaki is elég durva opció.
-
-szabi-
addikt
válasz
chris-77 #9197 üzenetére
Hosszú a lista.
Van amit ti ajánlottatok még a filmes topikban odaát, van amit valamilyen blog bejegyzés alapján vettem listára vagy épp munkatársak javasolták.
Többféleképp is ide kerülhet.
Kíváncsiságból megnéztem a legrégebbi darab 2006-ban került ide azzal a feljegyzéssel, hogy megnézem ha lesz hozzá felirat. Azóta is erre vár.
A rá következő meg 2010-es film ott minden adott csak még nem néztem meg.
És még nem volt szó erről: 1001 film, amit látnod kell
Aztán vannak a tematikus bejegyzések, noha ilyen esetben csak válogatok: Jack Nicholson 80.
Hosszú a lista.Hozzászólások: 5.965; Csatlakozott: 2001. febr. 23; becenév: szabi;
-
zetor2000
őstag
válasz
chris-77 #8997 üzenetére
Általános iskolai osztálytársam középsuliban szokott rá.
Konkrétan valami szakmunkásba járt, és a slózin kapott 2-t, hogy most akkor szív és hug... pipil, vagy mehet kifelé. Úgyhogy szívott. Aztán már nem volt leállás, asszem. Jóideje nem láttam, de utolsó emlékem, hogy dohányzott.
Nálunk is az iskolai WC volt a "nagymenők" helye, mert ott cigiztek szünetben. Később már lehetett az udvaron, aki elmúlt 18.De nem volt kötelező, pláne, hogy volt 1-2 asztnás is a suliban, őket nem irigyeltem.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
chris-77 #8950 üzenetére
Csak a szivas van a cigivel. Allandoan kikell menni epuletbol melo kozbem, a repules es ugy barmilyen utazas remalom. Az ara nem erdekel. Elszurok sok mas baromsagra penzt, inkabb nem tetszik az, hogy tudatosan plusz egy dolog megletere kene figyelni.
Edesanyam eros dohanyos... Rajta latom mennyire nem mukodik ez. Fater meg semennyire.
Az egeszsegi resze szinten eleg riaszto.
-
FőDudu
veterán
válasz
chris-77 #8978 üzenetére
Venni kell tartalekot meg mentest csinalni.
Nalunk is van valami logolo PC a Siemens ipari panelekhez ami sose volt meg bekapcsolva.
Eleg volt a beepitett kijelzon visszanezni az ertekeket.Amikor az egyiken meghalt a kijelzo, akkor elokaptak a 40 fokos 80% paratartalmu raktarbol a PC-t.
Meg a gombelem is rozsdas volt az alaplapon.Vettunk 2 ugyanolyat, vinyot atmasoltuk meg lementettuk. Azota is jol vannak.
A mukodo meg a tartalek is. 1 hetig meg igy ment - a rozsdas hazba nem volt kedvem beszerelni.Ez mondjuk pont felujitas alatt volt, igy nem volt tetje a dolognak - de szepen mukodott es igy siman ment minden.
-
Grillo
őstag
válasz
chris-77 #8972 üzenetére
Nem.
Van olyan kolléganő, aki nem túl vastag, ha érted, de ő sem rakta le, csak olcsóbbat vesz.
Mikor bejöttek a nemzeti dohányboltok, akkor meg sokan álltak át zárjegy nélkülire.Szerintem nagyon kis százalék lehet, aki lerakja az ár miatt. Inkább keres alternatívát az addigi márkához képest, meg szív valamivel kevesebbet.
Vagy tarhál. -
Frawly
veterán
válasz
chris-77 #8908 üzenetére
Ja, hát akkor lőjj az eBay-ről. Vagy hátha a Vaterán is van, vagy PC bontókban akár nem működőképes modell, de ép házzal, amibe át tudjátok szerelni a többi hardvert. Gondolom valami cégnél belenyúltatok egybe, tönkrement, és próbáljátok kicserélni, nehogy észrevegyék. Én nem tenném. Ezek a gépek amúgy is nagyon régiek, maguktól is tönkremennek, be kell vallani, hogy elhasalt, nem hinném, hogy kifizettetik, akkor sem számlázhatnak érte sokat. Ezeket a gépeket már 13 éve is rég nyugdíjazni kellett volna, vagy múzeumnak leadni. Nem érnek semmit, sok helyen próbálnak tőle megszabadulni, csak veszélyes hulladéknak lehet leadni, de ugye az is pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest