- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Nem, nem jobb.
Fele ennyiért se, 3 műszakban és telefonos szolgálattal leveleket tolgatni 2 partner közt miért lenne jobb?
Lehet befejezted, de nézd meg a linkjeidet RENDESEN. Van benne ezen felül egy darab haladó Linuxos, egy darab még kezdőbb telefonos és akkor meg sem nyomtam semmit.
Jövőképet meg hagyjuk, felvázolhatom én, hogy vezérigazgató szeretnék lenni. Ésakkor? Amiket mutattál és amiről beszélsz azoknak meg csavarhúzóst sem adnak, mert a végén még elrontanának valamit :-D
Fejvadász megint más, nem ezt mondtam, hogy rólam beszélgettem, de menj el egy konferenciára.. Apropoopó, elmúlt évet nem mondom mert lazára vettem, de legyen elmúlt 3 év, hogy mit tudsz az itteni piacról és cégekről? Ezekről beszéltem és sok másról, nem a jövőképemről. Nem is nagyon érdekelte Őket, azok el akarnak adni. Néha túlságosan is... Volt akivel megbeszéltem, hogy nem egymást keressük az legalább korrekt volt, meg olyan is aki elmondta, hogy következő körön el ne mondjam, hogy feljebb szeretnék lépni :-D
Feljebb lépés? Erre interjún tök szar válaszokat lehet adni, ki akarod próbálni? Meg nem is érdemes, úgysem az lesz 3 hónap múlva :-D Felvesznek ITsnek és ajtószerelős karbantartós leszel, C++ videójáték programozóból meg Clipperes belső ügyviteli támogató. Nem mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged