Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulrik19
tag
Csinálj egy kumulált valószínűségoszlopot (eloszlási függvényt):
40
69
84
93
98
100Majd generálsz egy (lineáris eloszlású) "sima" véletlenszámot 0 és 100 közötti intervallumra. Ezután az fkeres() = vlookup() függvények intervallumkeresésével kiválasztod, hogy melyik esemény következett be a 6-ból és annak mi a kimenete.
-
perfag
aktív tag
Szerintem nem jól kérdezel. Én egyáltalán nem értem mit szeretnél (elismerem, a 84-es IQ-m mellett ez egyáltalán nem meglepő.
) Szomorú, de nem tudom mi az a Bernoulli, még szomorúbb, hogy nem is akarom tudni. Azt mond meg miből hogyan kellene kiszámolni valamit, és ha jól csinálom akkor mennyi legyen az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Szomorú, de nem tudom mi az a Bernoulli, még szomorúbb, hogy nem is akarom tudni. Azt mond meg miből hogyan kellene kiszámolni valamit, és ha jól csinálom akkor mennyi legyen az eredmény.
Fferi50