Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuono
csendes tag
Nagyon tetszik ez a fórum, hihetetlen, hogy mindenre tudjátok a választ.

Nem tudom, hogy ilyesmiben is tudtok-e segíteni?! Egy ideje próbálok csinálni magamnak egy véletlen-szám generátort. Egy egyszerű Bernoulli sikerült is (igen-nem bekövetkezéssel), de ennél összetettebbre van szükség, hogy pontosan tudjam szimulálni az összeredményt.
Tehát készíteni szeretnék magamnak egy véletlen-szám generátort. 6 esemény véletlenszerű bekövetkezése (pl. 1000 esetből), meghatározott valószínűséggel. A kép mutatja, hogy miről van szó. A "Data Analysis" alatt keresgéltem hozzá, de nem tudom melyiket kéne használnom, azt meg pláne nem, hogy hogyan. Bár excelhez kötődik, de lehet kissé OFF.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50