Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
jackal79
üzenetére
Próbéltam ilyet keresni de nem találtam. A lap elrejtős/felfedős dolog is jó lehetne szerintem neked, ha azt meg lehetne úgy csinálni makróval, hogy ha fel akarod fedni az elrejtett lapokat akkor kérjen jelszót.
Amit most kipróbáltam hogy pl a Munka2 lapot elrejteni és felfedni makróval, jelszóval védve a füzetvédelem segítségével, csak ezzel az a baj hogy a makrót bárki tudja használni aki megnyitja a táblázatot
Sub lezár() ' A Munka2 lapot elrejti és zárja le jelszóvalSheets("Munka2").SelectActiveWindow.SelectedSheets.Visible = FalseSheets("Munka1").SelectActiveWorkbook.Protect 1, Structure:=True, Windows:=False ' Az 1 a jelszóEnd SubSub kinyit() ' A Munka2 lapot felfediActiveWorkbook.Unprotect 1 ' Az 1 a jelszóSheets("Munka1").SelectSheets("Munka2").Visible = TrueEnd Sub
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fferi50