Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
RedHarlow
üzenetére
Szia!
Rendben. Néhány dolgot én is úgy feltételeztem, hogy nem láttam a mintád valódi helyzetét.
Ennek a képletnek már mennie kell szerintem:=HAHIBA(INDEX($O$1:$O$11680;HOL.VAN($T2;$B$1:$B$11680;0)+HA(DARABTELI($B$1:$B$11680;$T2)>OSZLOP()-21;OSZLOP()-21;-SOROK($O$1:$O$11682)));"NINCS TÖBB")
Egy kis magyarázat:
A HOL.VAN függvénnyel megkeressük az adott érték első előfordulását (ez sajnos lemaradt az előző képletből), ehhez adjuk a keresés sorszámát. Az első hozzáadás 0 lesz, hiszen a megtalált sorban lesz az első érték.
A -SOROK rész pedig azt garantálja, hogy amint megvolt a szükséges darabszám, hibás legyen az INDEX értéke.
És persze az is bejátszott, hogy fejléc volt az oszlopokban. A képletet az U2 cellába kell írnod és utána húzható le és jobbra is.
Remélem, így már jó lesz.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50