Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Magát a sort nem törölted, csak a cellából a képletet, ott van üresen a 3, 6 és 9 sor. Azokat el kellett volna eltávoltani. Akkor tökéletes.
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél. A képen a 4. sornak szándékod szerint át kellett volna változnia 3-ra? Mert így nem sok értelmét látom, de az én vagyok.
A 4. sor az a 4. sor, de rakhatsz olyan feltételt a képletbe, hogy ha az előző sor cellája üres, akkor sor()-1 legyen, és akkor 3 lesz az értéke. De mi van, ha 2 vagy 3 egymás alatti cella lesz üres?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50