Hirdetés
- Mini PC
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Nem teljesen értem mi lehet a baj, de nem úgy működik ahogy vártam. Egyrészt csak 1x fut le a kód. Ha utána kézzel feloldom a munkalapot onnantól nem mükszik.
Megpróbálom részletezni amit szeretnék.
Legyen az A1 cella. Ebbe a cellába nem kézzel írnak bele, hanem az értéke egy HA függvénnyel van megadva. Na most ha a HA függvény pont úgy fut le, hogy pont az-az érték kerül az A1-be ami által már nem szabad hogy szerkeszthető legyen, na akkor kell a scriptnek lefutnia. De ha a függő cellában változik az érték, akkor is maradjon az A1 cella NE szerkeszthető. Magyarul ha egyszer megkapja az A1 cella a kívánt értéket, akkor onnantól kezdve a HA függvény ne legyen rá érvényes.
Az a baj hogy ezt nem tudom letesztelni, mivel a script csak 1x fut le. Utána nem.
FRISS!
Csak akkor fut le még egyszer a script ha kézzel írom be a zárolással járó értéket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Gitáros topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Arc Raiders
- Hardcore café
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Autós kamera eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50