Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colin111
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni cella feltételes kitöltés elleni védelemre.
Az lenne a feladat, hogy egy cellába addig ne lehessen írni semmit, amíg egy v. két felette lévő cella üres, illetve nem egy megadott szöveget tartalmaz (kezdettel...).
Tudom ehhez makro kell, de csak olyat találtam ami adott szöveg beírása után nem engedi a megadottba az írást...
erre gondoltam:
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50