Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Power Query kérdés (MS Office Professional Plus 2019):
A feladat egy teke versenyen egy oszlopban azonos számkóddal egymáshoz rendelt párosok eredményeinek egymás mellé rendelése oly módon, hogy előbb az eredményesebb játékos eredményét, majd a kevésbé eredményes játékos gurított értékét szeretném látni. Nem tartom magam kezdőnek a PQ-ben, de fogalmam nincs, hogy miért csinálja azt, amit.A párosok összerendelése megtörtént, megvan, hogy ki az eredményesebb a másiknál. A táblaegyesítéskor még jó adatok látszanak az egyes táblákban, de kibontás után már nem mindenhol.
Nem érzem úgy, hogy én csesztem el, a PQ hibájának gondolom a dolgot, de azért gondoltam felteszem a kérdést, hátha.
Próbáltam úgy is, hogy nem egy lekérdezésben csináltam, hanem három különállóban, majd azokat egy negyedikben összesítettem, úgy sem jó az eredmény (ezért be sem fejeztem az egyesítést).

Köszi, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50