-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Power Query kérdés (MS Office Professional Plus 2019):
A feladat egy teke versenyen egy oszlopban azonos számkóddal egymáshoz rendelt párosok eredményeinek egymás mellé rendelése oly módon, hogy előbb az eredményesebb játékos eredményét, majd a kevésbé eredményes játékos gurított értékét szeretném látni. Nem tartom magam kezdőnek a PQ-ben, de fogalmam nincs, hogy miért csinálja azt, amit.A párosok összerendelése megtörtént, megvan, hogy ki az eredményesebb a másiknál. A táblaegyesítéskor még jó adatok látszanak az egyes táblákban, de kibontás után már nem mindenhol.
Nem érzem úgy, hogy én csesztem el, a PQ hibájának gondolom a dolgot, de azért gondoltam felteszem a kérdést, hátha.
Próbáltam úgy is, hogy nem egy lekérdezésben csináltam, hanem három különállóban, majd azokat egy negyedikben összesítettem, úgy sem jó az eredmény (ezért be sem fejeztem az egyesítést).

Köszi, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Formula-1
- Parfüm topik
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50