Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Nincs, azokra nincs szükség. Dióhéjban azt kérik, hogy a cég tulajdonában lévő összes eszközön milyen szoftverek vannak feltelepítve. Én ezt ki tudtam nyerni a megfelelő adatbázisból, a probléma csak az, X felhasználó neve nagyon sokszor szerepel, mivel az általa használt eszközön (laptop, desktop) elég sok szoftver telepítve van, ezért van több tízezer sor.
És nekem csak annyi kéne, hogy ha például a Microsoft Word valahol telepítve van, akkor azt csak egyszer listázza ki az excel.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest