Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
Bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam, csak közben elragadott a munkám, így ezzel (a szintén munkámmal
) kevesebbet tudtam foglalkozni...Office 365-öt használunk.
Közben annyit még kinyomoztam az IT-n keresztül, hogy jelenleg 2 vírusírtó fut a szerveren, ami lassítja az írás - olvasást. Elvileg folyamatban van, helyettük egy harmadik telepítése, ha lekerül az első kettő, az segíthet, főleg, hogy az egyik a kettő közül híresen lassú a (helyi) IT szerint...
A dedikált terület nem szerencsés megoldás: Az adatbázis egyik sheetje szériaszámokat tartalmaz. Egyik gépen megnyitják az adott szériaszámot (A-B-C oszlopokba írás), amit a másik gép lezár (D-E oszlopba írás). Ezek között elvileg lehet, hogy csak 5 perc telik el, de akár kevesebb is lehet...
A file megnyitást már úgy csináltam meg, hogy amikor csak olvasni akar belőle, akkor csak olvasásra nyissa meg, azaz az írási jogot meghagyja más felhasználónak.
A munkafüzet megosztást lényegében teljesen kizárom, az (számomra) kezelhetetlen problémákat okozna az adatbázisban (azonos cellába két különböző adat írása), akkor százszor inkább legyen 2 sec az írás.Nagyon köszönöm segítségedet!
Visszatérve az eredeti felvetésemre. Ezeken kívül még van valami, amit érdemes ki/be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kevesebbet tudtam foglalkozni...