Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Nyomtató topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Vonalkódot szeretnék cimkenyomtatóra nyomtatni excel VBA-val. Most ott tartok, hogy egy sheeten egy excel cellát megformáztam és ki is tudom nyomtatni, de olyan nyomtatásra lenne szükségem, ami nem változtatja meg az aktív cellát. Jelenleg ezzel nyomtatok:
Sheets("print").Cells(1, 1).Value = "*" & vonalkod & "*"Sheets("print").SelectActiveSheet.PrintOut copies:=1, collate:=True, ignoreprintareas:=FalseEbből a második sorral van gondom, úgy szeretnék nyomtatni, hogy az aktív sheet-et ne változtassa meg a program.
Ill. az is jó lehet, ha sheet használata nélkül nyomtatok, (de a betűtípusnak Barabara-nak kell lennie, amit a nyomtató ismer), ez nehezebbnek hangzik.
Gondolom lehetne azt, hogy az aktív sheetet lementem, átváltok a printre majd nyomtatás után vissza a lementettre, de az időrablónak hangzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50