- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy projektem ami excel táblázatból szed ki adatokat és illeszti be ezt egy word sablon dokumentumba.
A gondom az, hogy kompatibilitási probléma akadt néhány kollégánál, mert a Microsoft Word Object Library 16.0-t használja a program.
Át kellene alakítanom a kódot olyanra, hogy ne kelljen semmire se hivatkozni.
Eddig ezt csináltam:
Dim wordapp As Word.ApplicationDim wDoc As Word.DocumentSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = Truehelyett ezt használom:
Dim wordapp As ObjectDim wDoc As ObjectSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = TrueA word dokumentumot még létre is tudom hozni, de vannak olyan sorok amit hibára állnak:
Ezek a sorok nem közvetlenül egymásután vannak, csak most kigyűjtöttem őket:
wordapp.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = Application.UserName & Chr(13) & Datewordapp.Selection.EndKey unit:=wdStory, Extend:=wdMovewordapp.Selection.InsertBreak Type:=wdSectionBreakNextPagewordapp.Selection.MoveDown unit:=wdScreen, Count:=1wordapp.Selection.PasteAndFormat (wdFormatOriginalFormatting)Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Automata kávégépek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50