Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Milyen videókártyát?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Excel 2019, magyar.
Ki lehet küszöbölni valahogy ezt a hibaüzenetet? Nekem úgy rémlik, hogy korábban nem volt probléma, ha egyesítettem két cellát, és ebbe akartam bármilyen szöveget másolni.
Így néz ki a táblázat. A felső piros jelölésbe szeretnék másolni (illetve az alatta levőkbe), és fontos lenne, hogy az alsó karikázott rész úgy nézzen ki. Bármilyen ötletet elfogadok.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50