Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antikaaa
újonc
válasz
ny.janos
üzenetére
Szóóvaal
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 
de köszönöm a segítséget már jó nyomon vagyunk..

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 

Fferi50