Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antikaaa
újonc
válasz
ny.janos
üzenetére
Szóóvaal
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 
de köszönöm a segítséget már jó nyomon vagyunk..

Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 

Fferi50