Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antikaaa
újonc
válasz
ny.janos
üzenetére
Szóóvaal
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 
de köszönöm a segítséget már jó nyomon vagyunk..

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SUSE Linux
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit töltöttem fel kis próba képet, abban az excelben sikerült megcsinálni, tök jól működik, amint átvittem a "dolgozós" táblámba egyből meghalt a sztori elvileg működik a képlet, nem hiányzik semmi, de a kilométereket rosszul illeszti mellé. Ami a furcsa hogy pl szerepel BP-Orosháza a táblázatban 5x akkor 4x jól rakja mellé a km-t és 1x rosszul 

Fferi50