Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött össze így sem, sőt rosszabb
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Valamiért a kimutatásban a szűrésnél ezt a formátumot jeleníti meg, nem csak a hónap/napot.Illetve mivel egy napot több sorban jelenít meg, az óra:perc eltérés miatt..Nagyon sokáig gondolkozik már akkor, amikor rákattintok, hogy választani tudjak. Hibát is dobott ki, hogy max 65534 sort tud megjeleníteni itt. Ki is akadt az excel,..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Fferi50