-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ITT van a táblázat. Ott a "Keresőfüggvények" és az "adatbázisfüggvények" füleken lévőket nem tudom megcsinálni.
Használjam a keresőfüggvényeket. Rendben van. Ott van mellette a kis tábla "Alsó ponthatár". Oda beirogattam a számokat, majd FKERES-vel megpróbáltam megcsinálni, de valamit tuti elrontok. Tudnátok segíteni?
Adatbázisfüggvényeknél, ott rájöttem az elsőre, hogy mit használjak. Viszont a másodiknál 2 feltételnek is teljesülnie kell. Azt elösször AB.DARAB-val akartam, de olvasgatás után rájöttem, hogy nem biztos, hogy azzal kell, hanem inkább a AB.MEZŐ-vel. De ezt se tudom megcsinálni. Tudnátok segíteni? A kritérium mezőt nem töltöm ki jól sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest