Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Szia!
Bocs, hogy ilyen zavarosan adom elő, de először én is félreértelmeztem a problémát.
Megpróbálom kevésbé zavarosan leírni.
Szóval:
Van néhány magasság adatom, amelyeket gondolatban 10 m-es sávokra fel kell osztani, majd megadni, hogy az egyes sávokba hány adat tartozik. Ehhez kellet a GYAKORISÁG.(A színezést itt csak manuálisan végeztem)
Aztán jött az új kihívás, hogy ezeket a sávokat ki kell emelni úgy, hogy az azonos sávba tartozó magasságok azonos háttérrel, a különböző sávokba tartozó, viszont a táblázatban „szomszédos” magasságok adatai eltérő háttérszínnel jelenjenek meg! Első sáv adatai fehér, következő kék...stb. Csak arra nem figyeltem, hogy a színezés automatikusan reagáljon minden (a magasságok eredeti, monoton csökkenő rendezettségét megtartó) adatváltozásra! Tehát, ha pl. a 2634 m-es magasságot átírom 2640 m-re, akkor így már az a 40-es sávba fog tartozni, tehát kék színű. A 30-as sáv gyakorisága 0, a 20-as sávnak így fehérnek kell lennie.
Valahogy így:
De, ha a feltételes formázásban lefixálom, hogy melyik sáv milyen színű legyen, akkor nem fogja követni a változásokat.
Most egy kicsit érthetőbb voltam?
Nagyon köszi a segítséget előre is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50