Hirdetés
- LG monitorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Emil-l
üzenetére
Szia!
Ilyen nagy állománynál nem szabad szűrést használni a műveletk előtt, mert duplán dolgoztatja a procit.
Nem tudom, mit jelent a hibás és hogyan állapítod meg. De a keres-cserél funkciót érdemes használni:
pl. keresed: röv. cseréled:rövidítés összes cseréje.Sajnos nem ismerem a 2013-as excelt. Nem tudom, hogy a Tisztít ott hogyan műxik, de továbbra is az a gondom, hogy az eredményét csak egy másik cellába lehet betenni, ami tovább növeli az adathalmazodat.
Ehhez is felesleges a szűrés, mert legfeljebb ugyanazt az eredményt fogja adni az új cellában, mint ami a régiben volt.Leírnád, hogy hogyan alkalmaztad a Tisztít képletet?
"Eddig nem próbáltam a makrót ... előbb akartam a tisztítást"
Ezeket a feladatokat is el lehet látni makróval és sokkal gyorsabb is lesz szerintem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50