- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
a probléma a következő:
van két oszlop. az egyik egy képlet alapján kapott számérték ("dmin"ez az oszlop tartalmazza a minimális csőátmérőket, amik ilyen-olyan tényezők figyelembevétele alapján jött ki).
ugye csak ilyen miatt nem fognak egyedi átmérővel rendelkező csöveket gyártani, hanem nekem kell kiválasztani a már meglévők közül az optimálisat. ezért csináltam egy másik oszlopot ahova az ilyen tényleges átmérőket raktam be.
a kérdésem az lenne, hogy milyen függvényekkel tudnám kiszedni a nekem megfelelőt?
ugye az fkeres igaz része azért nem működik, mert az a hozzá legközelebb álló értéket találja meg, ami nem mindig jó, mivel alálőni nem lehet.
mellékeltem egy képet hátha úgy érthetőbb lesz.
tudom ez kiszedhető ránézés alapján is, de lesz még pár ilyen eset és a hibázás lehetőségét szeretném kizárni.
a segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50