Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia Delila_1!
Először is köszi az önzetlen segítségedet úgy most, mint a múltban (volt pár alkalom).
Megnéztem az általad módosított táblázatot, de amit én igazából szeretnék, hogy a legördülő lista az "A/C" oszlopban (D5:D70 tartomány) legyen. Mégpedig úgy, hogy a legördülő listában legyenek a választható, összesített tételek (pl.: 1000 Income, 1100 Other income... stb.), viszont amint kiválasztom a megfelelő tételt, az "A/C" oszlopban ((D5:D70 tartomány) csak a tétel kódok legyenek láthatóak (tehát: 1000, 1100... stb.)
Ez megoldható?
Egyenlőre előre-hátra lapozok az adott hónap és az "Acc." lap között, mert fejből nem tudom az összes tétel kódját és arra gondoltam, így egyszerűbb lenne. Viszont a tétel neve nem kell(ene).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Windows 10
- Lightyear - befektetési app
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50