Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Ez az egész inicializáláskor van, tehát a gomb állapota ilyenkor még tuti 0.
És azt akarom, hogy az legyen hogy
gomb benyomva <=> látszik az oszlop
gomb felengedve <=> nem látszik az oszlopTe pedig azt mondod most, ha jól értem, hogy az oszlop láthatóságát állítsam a gombhoz (ami ebben az esetben ugye 0, tehát rejtsem el az oszlopot), ne a gombot az oszlopéhoz. Csakhogy pont azt szerettem volna elérni, hogy megnyitáskor a gomb felvegye az oszlop állapotát, az ugyanis megőrződik az elmentett file-ban.

Persze értem, hogy mi a helyzet, hogy mindenképp lefut az eventhandler, így trükközni kellene, pl meg lehet jegyezni valahogy megnyitáskor az oszlop állapotát, utána szinkronizálni a gombbal, majd "visszaállítani" a kezdeti állapotot. Csak ez nem valami elegáns szerintem - de cáfoljatok meg

------------------------------------
Delila_1:
Az én click eseményem:
Private Sub togbutTranslate_Click()
Call AngolCellakOnOff
End Sub
Private Sub AngolCellakOnOff()
Range("b_forditocellak").EntireColumn.Hidden = Not Range("b_forditocellak").EntireColumn.Hidden
End SubHa másik modulban van a sub, az min változtat?
Kérnék szépen egy kis magyarázatot a példádhoz, mert sajnos nem nagyon értem

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest