Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
matekmatika
üzenetére
közben továbbolvastam, és rájöttem a SZUM parancs értelmére
De így is vagy 12 óra munkával készült el a táblázat
Na jó egy másik m.lapra át vannak irányítva az értékek, ráadásul az keresztben van, szal egyesével csináltam azt is. Ha makrózni kell, akkor általam biztos nem lesz, ha csak valaki meg nem írja, ki van zárva h. vagy 200 órát üljek a gép előtt, és utánna jöjjek rá h. hülye vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De így is vagy 12 óra munkával készült el a táblázat
Na jó egy másik m.lapra át vannak irányítva az értékek, ráadásul az keresztben van, szal egyesével csináltam azt is. Ha makrózni kell, akkor általam biztos nem lesz, ha csak valaki meg nem írja, ki van zárva h. vagy 200 órát üljek a gép előtt, és utánna jöjjek rá h. hülye vagyok hozzá
Fferi50