Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi

igazából pont fordítva megy, de az nem gáz, csak meg kell cserélni hogy melyik excel filet adod meg a WS változóban.
Egész pontosan úgy megy, hogy van a temporary.xls nevű file (ez egy adatbázis letöltés, access hozza létre és először ezt nyitja meg), és van a test.xls. A temporary.xls-ből szeretnék adatokat másolni a test.xls-be, de a többi úgy megy, ahogy leírtad - a test.xls INT nevű lapján az AB oszlopban található azonosítót keresem a temporary.xls ben, és a test.xls/INT lap T oszlopára írom vissza az értéket.
Viszont a makró nem tudom miért, de ennél a sornál elakad (ez az amit már átírtam, hogy a másik filera hivatkozzon):
Set WS = Workbooks("temporary.xls").Worksheets("Report")
gondoltam hogy nem találja a filet, ezért próbáltam a teljes hivatkozást berakni a filehoz így:
Set WS = Workbooks("C:/Users/Desktop/database test/test.xls").Worksheets("Report")
de sajnos ez esetben sem működött. Az excel azt írja hogy Run-time error 9: Subscript out of range
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Projektor topic
- Hivatalosan is bejelentették a Valorant Mobile-t! (Android, iOS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50