- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni hogy 2007-es 64bites excelben miért van az hogyha 2 munkafüzetes megnyitok akkor mindig csak az éppen aktiv jön fel az asztalra ?a tálcán mindegyik külön jelenik meg de az asztalon nem tudom egymás mellé tenni öket hogy egybe lássam mindegyiket?Ez elég zavaró minden egyes adatnál átváltogatni az ablakok között.
A másik problémám, hogy van egy munkafüzet amin a munkalap jelszavas adatvédelemmel van ellátva.Ezt hogyan tudom bemásolni egy másik munkalapra, hogy változatlan formában maradjon minden képlet makró formázás ?Csak annyit akarok vele hogy egy munkafüzetben legyenek azok a lapok amik egybetartoznak.
A nem jelszavasakkal nincs is gond azt simán tudom a másolás/áthelyezéssel .Probáltam hogy kijelölöm az egész területet, ami látszatra sikerült is,de a funciók nem müködnek rajta igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50