-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Huh, nagyon faszán működik, de nem kellett volna ám a százalékos számítással bonyolítani és plusz munkát/időt beleölni... mondjuk ezért én vagyok a hibás mert nem írtam hogy van már egy táblázatom ami számolni fog ezekkel az adatokkal, csak ez jelenleg 12 órával tud csak számolni, ezt fogom most átírni hogy vegye át az adatokat, meg persze néhány sorral bővíteni...
De nagyon király
, én ott hasaltam el hogy nem jöttem rá hogy két HA függvény is lehet egy képletben
pedig tök alap, aztán próbálkoztam HA ÉS, HA VAGY kombinációkkal amik mindig csak az egyik részére működtek 
Hatalmas köszönet!!!
szerk.: jaja 12 órás éjszakás nincs mert ugye este 6-kor kezdődik a du 12-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, én ott hasaltam el hogy nem jöttem rá hogy két HA függvény is lehet egy képletben
pedig tök alap, aztán próbálkoztam HA ÉS, HA VAGY kombinációkkal amik mindig csak az egyik részére működtek
Fferi50