Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Ez sajnos nem jó nekem. Én ezzel a módszerrel szeretném megoldani, ha lehet, csak a cellák helyett a betűket színezze.
De bizony, hogy jó.
Csak a példámban egy szín világosság értéke változik neked pedig az kell, hogy (ha nem is silány 5 lépésben) két szín átmenjen egyikből a másikba. Sajnos ha ragaszkodsz a példádban lévő látványhoz akkor nem fogod megúszni az egyéni színek felvételét. Minél finomabb átmeneteket akarsz annál többet.A 2007-es Excel alapból nem tudja (vagy legalábbis én nem tudok róla) azt a formázást amit szeretnél, szóval kénytelen leszel szegelgetni.
Mi a tartomány (legkiseb-legnagyob szám) amit kezelni szeretnél. Lehet nekiállok egy kicsit művészkedni. (Jelzem botrányos színlátásom van
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Formula-1
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak a példámban egy szín világosság értéke változik neked pedig az kell, hogy (ha nem is silány 5 lépésben) két szín átmenjen egyikből a másikba. Sajnos ha ragaszkodsz a példádban lévő látványhoz akkor nem fogod megúszni az egyéni színek felvételét. Minél finomabb átmeneteket akarsz annál többet.
)
Fferi50