Hirdetés
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- TCL LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Tyler Durden #1432 üzenetére
Én kb 1 hónapja játszom, nem annyit mint szeretnék de nincs még egy ilyen játék a piacon, nagyon be tudja szippantani az embert. A Division 1-hez tudnám ebben hasonlítani, az volt ilyen egyedülálló megjelenéskor. Részemről a hibák ellenére is 10/10.
Itt legalább maga a játékmechanika, balance, ilyesmi rendben van csak a szerverekkel vannak gondok, amit remélhetőleg hamarosan rendbe raknak. A mostani update előtt pl. kifejezetten jó volt, nem nagyon kellett 3-4 percnél tovább várni, hogy bedobjon és nem találkoztam connection lost-al sem. De kijött az update és nem bírják a szerverek az újabb játékos rohamot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest