-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Witcher Ench. Edition Ingyenes gogon
-
sqpp
őstag
válasz maross #120215 üzenetére
Visszakaptam, írtam is neki, hogy ideje lenne abbahagyni a hazudozást, vagy ha nem akarja valóban eladni a kulcsot, akkor küldje vissza. Aztán most kaptam az értesítést, hogy elfogadta, hogy visszafizeti... Szerencséje van.
Nem bírom felfogni, hogy 100%-os (több mint 100 feletti pozitív tranzakció után), hogy képes valaki ennyit bénázni.
Főleg, ha konkrétan csak egy automatizált kulcs küldés történik.
De mindegy, majd veszek mástól.
-
sqpp
őstag
Ennyit ér egy sz*ros 100%-os G2A profil
A srác 2x adott kulcsot, még elkezdi h én kétszer aktiváltam be ugyan azt a játékot, aztán megkérdeztem, hogy azt mégis miképp lehet?
Aztán nem hagyott nyugodni a dolog. 3K-ról van szó, oké nem sok, de engem az eredeti játék megléte érdekel, erre jön a válasz a Steamtől
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz csaba951 #118249 üzenetére
Az volt, de már nem, viszont beleraktam egy kisebb fóliaszerű cuccba
A játék csak 2, viszont 2x van meg, az első kiadás 13 May 2003 (US/PC) meg egy másik US verzió ami 2004-es elvileg, ez egy kisebb (small retail) verzió ami igazából ugyan úgy tartalmazza a játékot, csak nem járt hozzá asszem annyi minden vagy valami ilyesmi?! Illetve ugye kisebb a tourist guide is hozzá, ilyen kis kompakt aranyos darab
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz Crytek #106800 üzenetére
Elnézést kérek Nyugi egyébként én is így voltam nemrégen. Intel Celeron 1.2 GHz meg Inteles GPU 64 MB vrammal...
djculture
Lehet olyan játék is, ami nincs megvéve, akkor is így van. Te sem láttad még nem tudom miért fikázod. De nem vitázom, mert tudom hogy igazam van. Csak van pár ember aki nem képes belátni dolgokat. Meg azt sem tudja mennyi idő/fejfájás van egy játék elkészítésébe.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Ügyesen csinálom mindig a dolgokat és mint mondtam nem ott vásároltam alapból. Ezen kívül ez hülyeség szerintem, egyrészt azért is, mivel ott van a Family Share, amivel akár még külföldinek is kölcsönadhatod az accountodat.. És ott is ugyan úgy külföldi címmel lép be. Az meg hogy VPN cím...
Mindenesetre sok minden volt már az accountommal és sose volt gáz.
A régió váltást inkább ott szokták nem díjazni, hogy ha olyan játékot játszol, ami egyáltalán nem is érhető el az adott országban.
-
sqpp
őstag
válasz djculture #106780 üzenetére
blabla... én tudom játszani és MO-n lakom.
30 FPS nem sokáig lesz, mert már dolgoznak rajta..
Nekem az irányítás tökéletesÉs nem érdekelnek a rinyái másoknak, szerintem nagyon jó.
Plusz i3-4330 with GTX660 és FHD-n simán fut, ráadásul nem low beállításokon..
Szóval nem nagyon érdekel ki mit gondol, szerintem nagyon eltaláltak mindent.
De hallgass a sok idiótára, bizonyára mindig igazuk van...Kár hogy manapság alig van olyan ember, aki tud értelmes kritikát írni.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Üdv Mafia 3. Kezdodik
-
sqpp
őstag
válasz djculture #106768 üzenetére
Én speciel sose értem, hogy az emberek honnan veszik, hogy nem voltak négerek a mafiába.. nem a filmeket kell venni alapul. S olyan emberek mint mi meg lószart sem tudunk az egészről, mint most sem.. És most nem a kis cigány mafiáról beszélünk .. Na mindegy, szerintem simán lehet, hogy volt. Attól mert te nem láttad...
-
sqpp
őstag
Syberia 3-at várja valaki amúgy?
-
sqpp
őstag
válasz micafighter #106681 üzenetére
Jó hát értem én mi bajotok, de nálam eddig a Mafia részek nem okoztak meglepetést soha, csak kellemeset. Azért is vagyok benne biztos, hogy jó lesz és az én megérzéseim mindig igazak. Még ha ez nagyképűen is hangzik.
-
sqpp
őstag
válasz micafighter #106678 üzenetére
Én úgy ahogy lesz*rom a grafikát. Szerintem remek játék volt és jobb grafója volt a 3-nál. (pedig sokak szerint ugyan az, ami egyébként azért van, mivel turbózták a 3. alatt futó motort.)
Kb ugyan az volt, mint a GTA 3 és VC... nem tudom mi a baj ezzel. A játékélmény a fontos a Bethesda gameknél, nem a grafika.
Dilikutya:
Ennyi erővel bármit veszel az életben az zsákbamacska.. Akár régen, akár most. Szóval szerintem ez hülyeség, de maradhatsz a véleményeden.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest