- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz Heavyrain #54622 üzenetére
Volt, de most nincs.
Nyilván az első Crysis-nak van a legigazibb Crysis feelingje, mint általában az első részeknek.
VoidXs: Van jó magyar szinkron. Meg jobb, mint olvasni. Tudom, tanuljunk idegen nyelveket, de az otthonomban nem vagyok hajlandó idegenül nézni valamit, ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
nagyúr
-
morvaigaben
tag
válasz Heavyrain #54224 üzenetére
Rámentem a Dust: Elysian Tale lapjára, ez van infonak írva:
"Please note: Dust is currently available for linux and mac, DRM-free and Windows on Steam. Mac and Linux will be available via Steam on Thursday, Dec 19th."csak nem Szél hozza a csomó linux portolt játékot a Box/Os végett?
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
-
Heavyrain
őstag
válasz Heavyrain #54209 üzenetére
Eközben a Humble Bundle Store-ban....
Pár kivétellel minden cím akciós!(Igaz,van aminél voltak már jobb árak is,de most legalább (szinte) az összes játék kapott valamiféle akciót.)
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Heavyrain #53796 üzenetére
Minden játék után jár az 5 dollár kredit ami a digital download részlegen van,amennyire tudom még a dlc-k után is.
Már van lista,ami nem végleges,sem a tartalma(lesznek bundlek),sem a mostani árak,január folyamán majd akciózva lesznek,és az akciós ár mellett lejön belőle 5 dodó.
Idén januárban is volt pár kihagyhatatlan ajánlat,bár most direkt szóltak,hogy csak a Steam sale után kezdenek(Steam téli vásár napi ajánlataira tolt price match után összejöhet pár "érdekes"ár
Előfordul,hogy valamit ingyen megkapsz,bár általában nem szándékos(pl Hotline Miami volt ilyen)
Átlagban én olyan 3db creditet tudok ajánlani,hogy legyen félrerakva,ezt abszolut nem nehéz összeszedni hisz most jön még csak Steam vásár.
Én vettem egy DLC Questet azért öö centért,hiszen még kártyás isIdőpont nem volt még a Colonial Marines-re említve de nem villámakció lesz.
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
válasz Heavyrain #53796 üzenetére
Ha jól értettem az Amazon szakértői (?) csinálnak egy "2013 toplistát/válogatást" és azokat lehet majd megvenni januárban. Amolyan "Best Of" gondolom.
De én félek hogy abból az összes meglesz nekem már előtte, ami érdekel is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Cheesus
senior tag
-
-
-
-
Hunork
veterán
válasz Heavyrain #53317 üzenetére
Civ V Gods & Kings 3€
Máshol 30$-ért láttam,meg volt ahol 10 és 20€ között volt.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
-
djculture
félisten
válasz Heavyrain #53121 üzenetére
Van még látom a sózzuk el mert a kutyának se kell rublikában játék De mondjuk nem is sajnálom most szüneteltetem a játék vásárlást, ma megvettem a pc gurut a painkiller hell and damnationnal egy hét szünet. Egyik bundle se valami acélos most szereencsére nem nehéz szüneteltetni
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Heavyrain #53121 üzenetére
legyintést se érő...ennél azért acélosabbat gondoltam volna. De nem lehet mindig brassói az ebéd.
Tegyük hozzá, 1 dolcsis pakkból CSAK a faerie solitaire steames, a BTA játékokra jellemzőbb inkább a gőzösség.
szerk 2: mit gondolsz, miért mondom? Én is
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #52941 üzenetére
én a bónuszig nem is veszem meg szerintem, 2 játék kell belőle a többi mind megvan már
A magicánál ha nekem az alap játék megvan már, akkor vajon a dlc-ket megkapom legalább?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Mardel
őstag
válasz Heavyrain #52621 üzenetére
Jó kérdés, de én örülök, hogy vannak.
Végül is semmi újat nem csinál, csak a számlájára beérkezett összeggel megegyező Ft-ot egyből utalja paypalon keresztül neked.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Heavyrain #51098 üzenetére
Magyarul előbbi, angolamerikaiul meg inkább az utóbbi.
#51100: Én sem találtam semmi magamnak valót. Idén mondjuk már a dlc-ken kívül csak egy Gone Home-ot és egy Stanley Parable-t kívánok venni, azt is kártyapénzből.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
Arkennys
addikt
-
válasz Heavyrain #51088 üzenetére
lehet majd jonni a ph-s flipperversenyszferaba dolgozni . A kovetkezo heti excalibur mar le van fixalva, de utana valami olyat valasztunk ami sok embernek megvan.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Youri
veterán
válasz Heavyrain #50114 üzenetére
Tudomásunk szerint külön lemezeken, külön kódokkal vannak a játékok benne (kivéve AC1, aminek nincs kódja), azonban szoftverjogilag ez egy terméknek minősül, azaz könnyen elképzelhető, hogy a Ubisoft nem engedélyezi, hogy az egyes kódok más-más felhasználói fiókokhoz legyenek aktiválva, hanem csak ugyanahhoz az egy account-hoz.
Fő az, hogy minden információ pontos
RTX ON
-
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz Heavyrain #48338 üzenetére
Egyébként ebben az a "szomorú", hogy iOS-re ingyenes. Vagy lehet, hogy csak az volt, de akkor írom úgy, hogy ingyen is be lehetett szerezni. Gyanítom, ha van androidos megfelelője, azt is.
Jó, nem egy eget rengető összegről beszélünk, de a fentebb leírtak alapján már annak is tekinthető. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Heavyrain #48055 üzenetére
1-1 kulcsot ad? Ideje lenne maskepp hivni a BTA-t.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #48055 üzenetére
Nem rossz weekly, érdekess...rámegyek a redeem-re és nem írja ki a kulcsot, hanem azt írja, hogy connect to steam
Nem ad cd kulcsot[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
-
ayo
veterán
válasz Heavyrain #47830 üzenetére
haha pont azt neztem hogy kb azaz igazi akcio egyedul. jo jatek uj es kellemes akciot kapott. amugy a tobbi a szokott akcio semmi extra, najo spelunky se rossz -50% on mar de arra meg varok ahogy a mercenary kings-re is mert az is jo jatek amugy
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest