-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Ha már színészek, és értelem.
[link] - 1977: Sylvester Stallone on making ROCKY | Film 77 | Classic Movie Interviews | BBC Archive
~14 perc hosszú. Sly baromira összeszedett, okos.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Változnak az idők... 2.0.
(avagy Star Wars színészek interjúi anno és most)"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
És csapat azt sem bánja ha unofficial koopban "tolod" a játékot - amiből későbbi címeikhez akár meríthetnek ötleteket.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
* Visions of Mana: nem kiabálnám még el... bármikor jöhet a "tapasz" erre is.
* Wukong: kínaiak (is) rühellik azt, ha külföldiek (ráadásul a vörösnyakúak) akarják nekik megmondani, hogy mit-mikor-merre-miért. Beléjük van nevelve. A raXXizmussal együtt.
Gondolom: a csapatot ráadásul biztosan nem is veti fel a pénz, hiába az állami támogatás (ha kapnak).A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
10+ éve még voltak jó írók az EA/BioWare háza táján.
Az az igazság, még ha akarnának se tudnának jó játékot összerakni az AAA kidaók, mert egy épeszű "kreatív munkatárs" sem hajlandó velük dolgozni. Úgy nem lehet alkotni, hogy minden részletbe beleugat a felső vezetés.
A mass effect, dead space, dragon age azért voltak jó játékok, mert az alkotóknak volt a fejükben egy világ, amit be szerettek volna mutatni. És még ezt is túlszárnyalták, mert a játékokon kívül összeraktak könyveket, képregényeket, filmeket, akármiket. Persze, ehhez az kellett, hogy hagyják őket alkotni.
Valószínűleg a baldurs gate 3 sem csinált csodát, szimplán csak nem lihegett a készítők nyakán a menedzsment.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
alratar
addikt
-
i2k
őstag
TBT: "Diablol 4"
~~~~~~~~~
alratar:
3 órás - de ne add fel az elején, mert megéri... tényleg nem szabad olyan elvárásokat támasztani vele kapcsolatban, mint egy szórakoztató limonádé film esetében. Mély, életszagú dráma, sérült lelkekkel, segítségért, támaszért sikoltva némán, tűrve a sorsot. A katarzis nem marad el, de nem lesz olyan, mint egy bármilyen más országbeli médiumnál.Nekem napokig kattogott a fejemben a sztori utána is.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Írtam már lejjebb és korábban, hogy nagyon (manapság meg szinte semmit ezekből a kétes értékűekből) keveset tartok meg a digitálisan beszerzett filmekből későbbi (többszöri) újranézésre. A Drive My Car megmaradt.
A lány és a férfi közti kapcsolat lassú kiépülése (a vacsora alatti megdicsérés mennyire ütős már!), az egykori háznál lezajló beszélgetés, megnyílás, és a szinte hangos szavak nélküli dialógusok köztük - hogy a lány tulajdonképpen miért is tud olyan jól vezetni, hogy még a férfi is ellazuljon - üdítő, kedves és kellemes volt.
A SAAB meg hab a tortánA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
A Drive My Car nagyon ütős film.
Nekem a koreai zenész csaj jobban bejött (ő volt a néma): Park Yoo-RimA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Az utolsó bekezdés baromság, Hollywood-ból, meg úgy egyáltalán Amerikából ugyanúgy jönnek robbanásmentes, tartalmas filmek. Nagyjából Disney féle Star Wars és Marvel van a legkevesebb. Na meg nem csak amerikai filmek vannak, rengeteg európai film is készül minden évben, és egy jó részük még nálunk is moziba kerül. Lehet nem a Cinema City-ben, de van élet azon túl is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csuvicsuva
addikt
-
i2k
őstag
Trailer... az általad megnevezett... rizspapír... festék... ír.
S ismervén a "valódi"(?) történelmi hátterét a személynek, ez a látvány volt a legviccesebb, amit eddig a játékról/ból láttam.
(Irónia)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
És írt is... Hát ne'tom
~~~~~~~~~~
Vidámabb: [Baby Race][ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Már csak azért is ciki, mert ezen nap körül jön a végtelenül csodálatos, megismételhetetlen, az egyetlen, az örök és még örökebb, mindent elsöprő, az egyedinél is egyedibb, a legtörténelemhűbb, a legszebb és legokosabb, az Univerzum-formáló Erő, a minden gyűlöletet megszüntető, a minden szívet megmelengető:
Assassin's Creed: Shadows
S hát semmi sem fér el ennek az árnyékábanA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Diablo elég volt 20 éve a 2. rész, soha többet. WoW eleve felejtős az MMO miatt, Overwatch 2 és egyéb szezonos multis marhaságok kuka szintén. Doom sem győzött meg, mondjuk engem már a 2016-os se. Nem éreztem azt, hogy ez egy Doom lenne.
Nem kapott el a hév, hogy most jött el az a pont, amikor nem bírom tovább új VGA nélkül.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
Na, én meg úgy vagyok ezzel, hogy ezeket bottal se, de a Perfect Dark nagyon is gyimgernek való mókának tűnik, de lesz Flight Simulator 2024 is, amit szívesen vennék, de amennyiért adják, inkább mégsem. Az az Atomfall atom hangulatos, és még az Avowed az, ami az Obsidian miatt érdekel. A Starfield DLC meg inkább most nem, köszönöm.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Más is észrevette:
[link] - Egy átlagos fejlesztőnek megfizethetetlen a Summer Game Fest
"Ez alapján, ha valaki egy perces trailert szeretne megjelentetni a játékából, akkor 90 millió forintot, ha másfél perceset akkor 126 millió forintot, ha két perceset, akkor 167 millió forintot, ha két és fél perceset akkor viszont 200 millió forintot kell érte fizetnie. "
"Az iparági szereplők szerint a Summer Game Fest annyira drága, hogy sokan a fejlesztési költség többszörösét kénytelenek kiperkálni, hogy megjelenjenek. Ha ki tudják fizetni, akkor van rá esély, hogy az eladásokkal megtérül a dolog, ám sok indie fejlesztőnek és kiadónak egyszerűen lehetetlen feladat ennyi pénzt költeni akár harminc másodpercért is."
-
i2k
őstag
Bocs, hogy megint én:
Ez jó hír.
Miközben tudjuk, hogy naaagyon sok DLC és patch után érdemes ezekre egyáltalán ránézni.Saját: még az 5. résszel sem végeztem teljesen, és szerintem sosem fogok már
-
i2k
őstag
Ja, arra nem is reagáltam:
Az a pénz mennyiség igazolja azt a vállvonogatást (kábé: "leszarom, milyen nagy bejelentéseket vártatok, de engem se érdekel, csak dőljön a lé"), amivel tálalta a show voltaképpeni oka-vesztettségét...
-
i2k
őstag
Egy szakértő nő a kapta a hideget + még hidegebbet, amikor evolúciós tézisével igazolta, hogy a nők érzékenysége társadalmi érzéketlenséget, érzelmi alulfejlettséget jelent, mert voltaképpen nincs kifejlődve az érzelmeik túltengésének kontrollálása = mindenre rosszul reagálnak.
Na, ezt szorozd meg...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Dragon Age: Valami Fátyol: [link] ! (klikk) + [link]
Szóval, reméljük nem (csak) ezért lesz nem olyan, mint amit várunk tőle... (mármint a játéktól, ofc)
[ Szerkesztve ]
-
-
Crus
őstag
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Dilikutya
félisten
AvP2-höz kb. semmi sem fogható ebben a szériában, az úgy szar ahogy van. Na jó, a Covenant talán még szarabb. A Prometheus nekem tetszett, jól indult, de nem kellett volna összekapcsolni az Alien-nel, valamint Scott bátrabb is lehetett volna kicsit, lehetett volna egy új cím tőle, ami talán nem lesz klasszikus, de a jó űr sci-fi/horror elég ritkaság. A Covenant-tal majdnem egyszerre jött ki a hasonló Élet, az pl. simán verte is, hangulatos, jópofa film volt. Nem világmegváltó, de szórakoztató.
Nekem így elsőre tetszik a Romulus, szerintem mozis lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
Az egész csak pénzcsinálás, tökmindegy a jobb hardver, jobb lehetőségek, nem lényeg, meglehet nézni Hállivúdot is, ugyanez a szitu, pont az történt amit leírtam évekkl ezelőtt, egyik beérte a másikat, és csak toporgás meg pénznyomda van, a fogyasztó kárára, ideje felkészülni mindenkinek------------->ennél jobb nem lesz.
És ha már gaming industries, valaki tényleg reménykedik abban, hogy a nem bejelentett AAA Alien játék, ráadásul a Dízni égisze alatt, az Isolation 2 is lehet, az egy még nagyobb dreamer!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Forrás
"One player suggested that if everyone bans Ahri, those who spent $400 on the skin would be unable to enjoy their purchase, potentially forcing Riot to lower the prices. Another player emphasized the need for a united front, urging others to boycott Ahri as a form of rebellion against what they see as exploitative pricing."X-en és más helyeken a 400 ment. Redditen írtak 500-at például, meg ott, ahol átvették.
Ha jól sejtem akkor valamiféle ingame pénz átváltási mizéria lehet.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Helyesbítés:
"The recent patch for Stellar Blade did not remove the censorship from the outfits that players had previously complained about. However, the developers have added new outfits that offer a different take on the original designs. Everyone wins!"win-win
Azaz:
"A Stellar Blade legutóbbi javítása nem távolította el a cenzúrát a ruhákból, amelyre a játékosok korábban panaszkodtak. A fejlesztők azonban új ruhákat adtak hozzá, amelyek az eredeti dizájnhoz képest másképp néznek ki. Mindenki nyer!"Szóval mindkét "tábor" igényét sikerült kiszolgálni. Azt gondolom, hogy ez a legjobb + diplomatikus megoldás és hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Engedtessék meg nekem egy jóslat (ami sem új nem lesz a nap alatt, sem alaptalan, tekintettel arra, hogy --- nem 'trust me bro', cikkek is vannak --- a játék pre-orderje az egekben, és ráadásul a drágább kiadást tolja szinte mindenki a fiókjára):
Az Árnyékok igenis kasszasiker lesz.
Mindenki két kézzel fogja magába tolni, mert a grafika unearthly lesz, a játékmenet Csusimás-sosem-látott-AC-s és a játékmenet diverzitást (osonás, rambozás) is mindenki imádni fogja.
Game of the Year.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Mondhatni a "rossz" technót kompenzálja a tény, hogy eleve játszhatod ezeket a címeket, míg mások (akik nem vettek, kaptak PS5-öt) csak csorgatják a salivát.
-
i2k
őstag
Egyedül leszek ezzel:
4K még mindig csak munkára must have.
Ha géming is szóba kerül: vagyonba fáj a felbontásváltás.A szubjektív "4K-ról és 120FPS-ről le se váltanál" téma engem sosem izgatott...
-
Zó
aktív tag
Éppen alacsonyabb felbontáson kellene kijönnie a CPU szűk keresztmetszet mivoltának, nem magasabban. Én sem azért nem megyek rá natív 4K-ra 8600K-val, mert a prociterhelés megugrik, hanem mert a performance beesik. Alcsonyabb felbontáson meg a több fps jobban meg tudja hajtani a procit.
-
Dilikutya
félisten
Én épp nemrég kaszáltam el a VGA vásárlást. Rájöttem, amikkel játszok, a mostani kártya is bírja 4K-ban is, kevés olyan játékom lehet, amit nem (Far Cry 6, újabb Assassins Creed, nem is tudom, mik vannak meg, amik ingyenesek voltak, de a Black Flag után jó darabig nem lesz téma ). Tápot, UPS-t is cserélni kéne a nagyobb áramfelvétel miatt már egy RX7600-hoz is, ami meg nem érdemi előrelépés, annyit már nem ér a dolog.
-
i2k
őstag
gyimger: igen, és ez csak a kezdet
TBT: személy szerint nem féltem a Ubisoftot (még ha nem is drukkolok nekik) - ennél sokkal nagyobb krízist is simán átvészeltek, vidáman...Net pletyka: állítólag(!) akarnak a franciák egy 3. szereplőt is... fehéret... a "nép nyomására"...
-
i2k
őstag
Hát, ez egy érdekes témakör...
Például a Cyberpunk 2077-ben sokszor az őrületbe tudott kergetni a japangrish...
-
i2k
őstag
Na, ez minden értelemben bizalomgerjesztő -- és kívánom, hogy legyen is igazad a megjelenését/portolását illetően.
A NIOH (1) nehezebb, mint a 2 - azt többször is tudtam végigjátszani.
William (1. rész) kalandját szokni kell. A 2. részben viszont jobb a japán hiedelem és szellemvilág, és nagyot dob az, hogy a főszereplő sem pure human.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
A Ronin az nem jött/jön PC-re?
Úgy tudom, az olyasmi, mint a Nioh-ok (csak szendboksz), amiket imádok.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Most kérdezhetném, hogy "meglepődtünk, Jimmy?", de hát ugye te magad is tudod, hogy nem... hiszen Jubitrotty...
-
TBT
addikt
Utálom, amikor igazam van...
Ott a 3 napos örly ekszessz, meg a rejtett DLC, mint a Star Wars játékuknál. Ez a csomag a 130 eurós kiadás (51 000 Ft körül megy).[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Más apropóból, de sajnos Dél-Korea is elesett a woke/neofemin oltárra... minden 2. új sorozatuk a badassnél is badassabb női karakterrel nyomul - sőt, van olyan sorozatuk (Goodbye Earth) ahol gyakorlatilag minden férfi pipogya fráter, ágyútöltelék, vagy gonosz.
S egyre több a meleg sorozatuk is.
Szó szerint vadászni kell a jó plot+jó szereplők kombóra... melyek egyre ritkábbak náluk.***//*** = szerk.: bocs, a romantikus témákat kihagyom, így ennek tükrében érdemes ezt az irományt kezelni.
Plusz ebben az évadban talán még a "Blood Free" hozhat felüdülést, de félek, az se úgy alakul, ahogy várom.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Ezzel totálisan egyetértek, én sajnos moziban láttam (annyi szerencsével, hogy premier előttire kaptam jegyet munka miatt, ingyen popcorn és üccsiért megérte ), az egész film egy szenvedés volt és számomra meggyalázták az egészet a végével.
Ford filmjein nőttem fel, szerettem az összes Indit, de ez tényleg ZS kategória volt sajnos...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
i2k
őstag
Annyira rühelltem, hogy talán a közös menekülésük feléig bírtam - csak tipp. Shift + Delete.
Sosem érdekel már, hogy mi lett a vége.
Az erőltetett keresztlány vonal is sok(k) volt már...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
-
-
-
Golden9
veterán
Most a hatvanharmadik. https://steamdb.info/stats/mostwished/
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
A zenés játék nem érdekel - engem jobban zavar, hogy a Tokyo-nak nem lesz folytatása.
S gondolom, azokat is, akik már játszottak velük, hogy a The Evil Within' 1-2-nek se...Idióták ülnek rossz helyen, az már biztos.
-
DaVE-1
senior tag
-
DaVE-1
senior tag
"A Redfall támogatása azonnal megszűnt, nem érkezik további tartalom. A beígért DLC sem készül el, aki olyan csomagot vett a játékból, ami tartalmazta volna ezt a DLC-t az így járt. Refund nincs a Microsoft szerint"
Azért kamuzni nem kell. A MS mindenkit kompenzál le lett írva feketén fehéren. Nem mellesleg állítólag egy rakás szar a game most mégis hirtelen mindenki a dlc-ket várja ? Pff valami nem kerek. Kapnak a vásárlók 1 éves game pass ultimate-et az csőváz mindenki jobban járt szerintem mint a Redfall karakterekkel amikkel már sose tolja senki.
Tessék felkészülni ez a jövő, nagy cégektől single player játékokat már nem nagyon kell várni ,mert abban nincs számukra pénz. -
i2k
őstag
Annak, aki nem játszotta volna:
Tokyo Ghostwire a japán mitológiájú fő témájával (alapvetően varázslós, íjazós harc, és ''szellemes'' sztori), és a MACSKÁS DLC-jével kiváló szórakozás. Engem lekötött közel 40 órán át.
Kár, hogy ehhez már nem lesz folytatás.Az Evil Withinek még váratnak magukra nálam (az 1. részt elkezdtem, de nem kicsit fostam az elején).
-
i2k
őstag
Nem is olyan rég fejeztem be a Tokyo Ghostwire-t (az érdekes megoldású rogue lite DLC-jével), és tetszett.
Szomorú, hogy ilyen csapatot bezárnak, és tolják a multikat kifosó cégekbe a pénzt...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
NyMRooD
őstag
Ja, mert volt olyan része is ami nem ide való.
A hozzászólás idetartozó részének a lényege az volt, hogy Crus látott egy statisztikát ami szerint az emberek régi játékokkal játszanak és úgy gondolja ez azért van mert a mostani single játékokban politika van, erre jött a kérdésem illetve a meglepődésem.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
TBT
addikt
Igazából azért várom a PC-s verziót, mert látni a PS5-ös verzióban a korlátokat. Persze nagyon szép a játék így is, ahogy Eve maga is, de... ugyanaz a gyermekbetegség sújtja ezt a játékot is, mint a Final Fantasy Rebirth-öt.
Natív 4K-s 30 fps-es módban többnyire tűéles, de azért vannak elmosódott és szép lassan kirajzolódó/betöltődő textúrák a háttérben. Anno az FF7 Remake is művelt ilyet PS4-en, a PS5-ös verzió és a PC-s verzió már nem. Most a Rebirth és Stellar Blade is hozza ugyanezt. Nem igazán élmény romboló, csak azért feltűnik néha-néha, hogy ez így miez 2024-ben.
Vagy fejlesztői igénytelenség mindkettő (ezt kétlem), vagy az Unreal 4 motor gyengécske ebben (ebben is kételkedem) vagy csak a PS5 grafikai egysége egyszerűen ennyit tud kihozni magából viszonylag élvezhető FPS szám mellett (inkább ez a valószínű). Mindkét játék van annyira jó, hogy megérdemelje a combosabb grafikai hardvert (RTX 4090).[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Zenét elindítottam (szól), de a klipet nem nézem, mert eddig még sikerült sok mindent elkerülni a játékból, nem rontanám ezt el - ha jön PC-re, ebben az évezredben...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest