-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Amikor kijött, megláttam egy kritikát, 10/10-et kapott. Ebben elmaradt szinkronokról és képfrissítési hibákról írtak, de reflexből rávágták a 10/10-et. De nyilván tökéletes, ha 10/10, nem? Nem 9, 9,5, hanem 10. Nincs hová fejlődni. Tökéletes.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Ez azért szomorú. Ha a 10/10-es csúcsjátékhoz jön egy javító patch (hogy is lehetne ilyen), akkor már 11/10? A japán hentai kislányos polipszörnyes karddalcsapkodós hülyeség 10/10, de én mondjuk hányok tőle, akkor is kötelező? Hogy lehet egy Zeldát 10/10-re értékelni, amikor súlyos technikai gondjai voltak? Mert Nintendo? Baromság az egész, régóta nem hallgatok már más véleményére.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Ha relatív drága is lesz a PS5, mondjuk 600€, akkor is olyan brutális teljesítményt kapunk, hogy az állunkat kereshetjük majd, és ez is most is elérhető azokban a játékokban. Milyen csodára vár, olcsóbbak ezek nem lesznek soha többé, de drágábbak simán.
(#123326) cskamacska
Miért, van olyan amire megéri költeni több 100k-t maximálisan? Nincs, nekem nem jók a sima tartalmas szarok mint az AC és hasonlók, nekem olyasmi kell amit eddig csak a PS tud szállítani évről évre, meg a CDPR, R*, esetleg a soulslike játékok de ennyi, a többi nem érdekel, nem is köt le, idén már a Forza is kiesett a körből.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nem kell azt kivárni, már így is sokan mennek át, másrészt pedig nem értem miért ilyen drágák ezek a szarok, amikor egy normális játék sincsen a 15-ös Witcher 3 és Gta 5 óta (ez volt lassan 3 és fél éve), amire azt lehet mondani, hogy oké, fejlesszünk, a Red Dead Redemption 2 se most jön (ha jön), nonszensz, hogy a semmi szarokkal akarják eladni ezt mind. A ratyi trészingről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Igen, mert azt gondolod hogy mivel a sima PS4-nél 5-10-szer gyorsabb 2080Ti, meg gyakorlatilag minden új Intel proci most drága, akkor majd abszolút minimum 8 magos Zennel és 16-32GB HBM2 memóriával megtámogatott Vega 64-et fognak 400 dollárért a PS5-ben az öledbe lökni. A RAM, GPU, és proci áremelkedés nyilván nem érinti az integrált AMD cuccokat, az a hanyatló mustárrécének van csak fenntartva.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
Az se lesz olcsó.
De szerintem most van az inflexiós pont hogy a konzolok végleg átvehetik a játékos szerepet.
És most van az hogy a grafika is eljutott arra szintre, hogy komoly alternatíva a PC helyett és érdemes váltani vagy erősen megfontolni.Élőben lehet megnézni milyen az amikor egy piac bedarálja saját magát (PC gamer).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
arty
veterán
ööö.... szülő, esetleg?
(van kölköm, appoznak is, de egyrészt nincs engedélyezve számukra a vásárlás, másrészt pedig a nagyobb már érti is, hogy az iap ROSSZ és hogy az a pénz ÉRTÉK, amit értelmesebb dolgokra, hovatovább játékokra is el lehet költeni... viszont mobilon mára kvázi NINCS "értelmes játék", csak F2P szeméthalom)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
Van az a Talking Tom(beszélő macska, kutya zsiráf whatever) ""ingyenes"" játéksorozat a storekban.
Na most annál mocskosabb gecibb szemetebb IAP-ra épülő ""játékot"" még nem csináltak, ráadásul nagyon durván 3-7 éves korosztályra vannak belőve a cuccai. Konkrétan minden pénzbe kerül benne, kb az aksi időkijelzés is.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
Tanulságos.
//Lenne lurkóm, tuti mennének a harcok --- rühellem, hogy óvodásnak is mobilja van...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
Durva áremelkedés.
Júniusban nézegettem az árakat, Intel Core i3-8100 3.6GHz 33090Ft-ért volt, most ugyanott 59690Ft.
A 7xxx szériának is megugrott az ára.
Tényleg ekkora gondban van az Intel? Kapcsolódó cikkeket már olvastam korábban.
Ilyen árakon még kevesebbet fognak eladni.Még a végén valami AMD-m lesz valamikor, ha ez így marad.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A Special Edition*** megléte kell hozzá.
Én megkaptam a Remasteredet.//*** = Mark of the Ninja: Special Edition DLC vásárlás az alapjátékhoz, vagy később a helyből SE kiadvány vásárlása.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
i2k
őstag
Mondhatnánk, hogy van öniróniája a csókának...
-
gyimger
őstag
Én sem értem még a végére, 436 órával. Egy-két kihívás hiányzik a fősztori küldetéseiből, a DLC bónuszküldik megvannak, és a Pro is, ami igazi klasszikus kihívás. A második részből a Gold lesz szerintem a végső (GOTY), kivéve, ha hozzácsapnak még pár extrát menet közben. A most csatlakozók még a téli kabátot is össze tudják kaparni.
-
tomsolo
addikt
Az anime-t szerettem - bár a szokásos semmi nagy értelem vonalat hozta. Az előző játékot toltam, de olyan idegesítő zene volt benne, pedig nem tűnt roszz mókának hogy félre tettem. Ez a 4 lehet jobb ilyen téren, de nem 50 ojróért.
-
i2k
őstag
Listámon van.
Az anime cuki amúgy, ami kapcsolódik a korábbi részekhez.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Na jó, azé' Ázsia az egyik olyan földrész, amiről azt tartják, hogy a Nők sanyarú helyzetben...
(India pölö, vagy Tajvan, Fülöp-szigetek, Malájzia, Vietnám villannak be, ha kihasznált/erőszakolt/elnyomott/eladott etc. nők a téma)Japánt se kell félteni, de amit innen Európából látni (nem a témába ásva magunkat) az még mindig csábító.
-
i2k
őstag
Én is. S nem is gyűlöltem meg őket azért, mert harcolnak a jogaikért, és az "elnyomás" (micafighter linkelte a videót - érdemes 10 perctől) ellen...
Csak érdemes volna kicsit már leállniuk, hogy higgadtan kezdjék el kezelni ezt a rabszolgalázadást...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"szar lehet neked, hogy ilyen a gamer hétköznapod."
Elég szar lehet neked napszemüvegben és csukott szemmel interneten szörfözni...
Persze, ha csak p0rn... akkor nem szóltam...//tomsolo: köszönöm, mondjuk ez nem is jutott eszembe, tényleg...
//gyimger: tényleg, az is rémlik már így, hogy megemlítetted... vagy a Battlefield-es nő/fekete kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Van olyan is
Kotaku - Telltale Employees Left Stunned By Company Closure, No Severance
Telltale Games employees were surprised when CEO Pete Hawley announced the closure of the company at a staff-wide meeting. One employee, a source told Kotaku, had been working until 3 AM the night before with no inkling that the studio was about to let them and over 200 other employees go, leaving behind a skeleton crew of 25 to finish off work on a final project
The timing was just one of the meeting’s unwelcome surprises. The head of human resources dropped another bombshell, to the audible shock of Telltale employees: there would be no severance.
Those laid off were encouraged to begin applying for unemployment as soon as possible and were told their health benefits would run out at the end of the month, just nine days later, according to a source and to social media postings by ex-developers. They had 30 minutes to leave the building.
“None of my sleepless nights or long hours on weekends trying to ship a game on time got me severance today,” tweeted now-former Telltale character artist Brandon Cebenka in the hours following the meeting. “Don’t work overtime unless you’re paid for it, y’all. Protect your health. Companies don’t care about you.” Another ex-employee said that they’d wished they taken more vacation time while they still had a job. “All I want right now is to REST for a couple of days,” they tweeted. “But since we got no severance and our insurance expires at the end of the month, I don’t have that luxury.” Neither employee provided further comment.
Emily Grace Buck, a lead designer on several Telltale games, including its most recent one, The Walking Dead: The Final Season, spoke publicly about how long hours were customary at Telltale. “It’s true we usually worked 50 plus hour weeks. Sometimes 70-80. Weekends were often expected,” she wrote. “We were constantly ‘understaffed.’ Deadlines were ludicrously tight. Our schedules were so close we went from one crunch directly into another.”
Gamerevolution - Telltale Games Asked to Pay Severance by God of War Director Cory Barlog
Telltale Games previously announced that it is shutting down operations, leaving a 25-person skeleton crew to fulfill its contractual obligations. It was soon reported that those let go from the company had not received any severance pay, leading to the studio being roundly criticized on social media. Now the company has tweeted that it is looked to release Episode 3 and 4 of The Walking Dead‘s last season, though many wish to see its employees paid fairly instead.
RPS - A former Telltale employee files a class-action suit against the studio
The class-action filing was submitted by former Telltale employee Vernie Roberts, and alleges that Telltale fired almost its entire staff “without cause”, failing to provide the full 60-day notice required in the case of such mass layoffs. Under California’s Worker Adjustment and Retraining Notification Act (a stricter state version of a similar national law, if my legalese is correct), this applies to companies with 75 or more workers, and defines a ‘mass layoff’ as any reduction of at least 50 employees. In this case, it’s a near-complete shutdown.
At present, the laid-off staff are left without any financial support, beyond health benefits extending until the end of the month. If successful, Roberts’s class-action suit would compel Telltale to pay a full 60 days of salary and benefits to all 275 employees affected, including the skeleton crew currently still at the company. While this suit appears to be filed in support of all 275 employees, but at the moment it only seems to be Roberts heading this up, though I’d not be surprised to see more Telltale folks involved later. If all goes as requested, the case will be a jury trial.
A summa az, hogy attól még hogy egy cég indie darling, nem biztos hogy dolgozóként nem kéne messzire elkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
i2k
őstag
S neked mi lenne az?
//Szerk.: Kukkants ide...
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Nono!
A Glorious Master PéCé beindításához csak kell Master Egér, többnyire , így a 60 milla gamepad, kormány, és Steam kontroller már csak az élményt színesíti. És teszi ezt már a kezdetektől fogva, mint írtam, teljesen természetes volt régen hogy gamepad / joystick / kormány legyen kéznél, már csak azért is, mert sok játék el sem indult ezek nélkül.És akkor most vegyük számba azon egerek, kormányok, és flightstickek hosszú sorát amit lehet használni a Nintendo Switch játékokkal.
De ez nem vicces, mai gyerekeknek teljesen újdonság, hogy a konzolokhoz akár kormányt, joysticket, egeret, fightpad-et, stb is lehetne csatlakoztatni, nyilván ha épp támogatná.
i2k: Nyugodtan, kimondott hiány lett a topikban 100 válaszos flémből.
cyberkind: Van ennek sok lehetséges oka, pl mindjárt az hogy a GTA V multija rettentően megy PéCén is, ugyan miért állítanának neki házon belül konkurenciát?
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
én még év elején (március tájékán) raktam össze a sajátom, és akkoriban azt olvastam hogy elképzelhető egy árnövekedés chipek terén mivel kezdenek kifogyni a jobb, nagyobb méretű ill. minőségi szilícium-lapkákból
más: btw autós játékok, csak kb 5x annyi van belőlük mint zombi hentelős játékokból...
(#122922) eami én most visszaraktam egy x360 kontrollert Injustice 2 miatt, van belőle am 2bd, egy vezetékes és egy nélküli - de nagyon ritkán használom, mortalnál meg 1-2 autós játéknál vettem csak elő, jó ha éves szinten pár órát használtam őket
(#122925) cyberkind én jövő őszre max egy bejelentést várnék amit talán 3 év múlva meg is kapnánk
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Amantius
senior tag
Állítólag nem bírják a gyűrődést. Gondok vannak a gyártással, a 10nm-rel is van nyűgjük stb. Mindegy, a lényeg, hogy az árak durván elszálltak. Éppen vásárlás előtt állok és újabb hónapokat pedig nem fogok várni. Könnyen lehet, hogy Ryzen lesz belőle
Nagy gáz, kis szerencse!
-
csaba951
veterán
Az volt a terv, hogy mostanra már teljes kapacitással működik a vadiúj, méregdrága 7 nm-es gyártósor. Nem működik! Közben már a 12 nm-es termelés 50%-át az új 7 nm-en kellene gyártani. Ezerrel megy a válságmenedzselés. Pl. chipsetek egy részét visszatették 22 nm-re. Pletykálnak egy TMSC-s bérgyártásról is. Közben pedig nyakunkon a 9-es core széria premierje. Ennek a kezdőkészletét gyártják éppen (drágán eladható), ezért nem tudnak 8-as szériát gyártani (olcsóbban adható el).
-
cskamacska
addikt
Köszöni szépen jól van, készülget.
Persze az nem használt neki hogy szeptember elején "kiadták", és így kapásból AAA szemmel lett mérve, miközben továbbra is Early Access indie, mint ahogy a Squad is(már vagy 4 éve ) amire ez épül.
Nemsokára jön az Arnhem pálya(már lehet rajta bétázni), év végére az amcsi légideszant még 3 térképpel.A gond az, hogy még tényleg ízig-vérig Early Access, még nyúlkálnak az alap játékmenethez is. A hetekben épp az újraéledési számokat piszkálták meg; míg régebben is volt, de olyan magas számban hogy kvázi nem számított, és minden szigorúan idő alapon számítódott(katonák / járművek / felszerelés újra megjelenése, parancsnoki képességek feltöltődése, területek elfoglalása), felezett számmal hirtelen sokkal fontosabb lett a ki nem múlás, és a felcserek újraélesztése. De eközben egy rakás probléma is felszínre került, ami a KD vadász pistikéknek kedvezett, így az egész dobva lett. Mindemellett több jól körülírható csoport van akik számára egyszerre kellene megfelelnie a fejlesztőknek.
ARMA és valósághűség bolondok MINDENT Zaloga könyvek, és technikai leírások alapján akarnak látni, játékgyensúly(illetve 100 másik tényező amit a játék nem tud, vagy nem is akar lemodellezni, de a valóságban befolyásolta a hollandiai harcokat) nem érdekli őket, csak a szerepjáték.
Squad veteránok a másik nagy csoport, azok 1:1 Squad másolatot szeretnének látni, ha (a modern gépkarabélyok mintájára) minden katonánál csak automata géppisztolyok és géppuskák lennének, nem baj, csak előny, és a szakaszparancsnokon való feltámadás ill idő helyett az újraéledési jegyrendszer az abszolút minimum ami után egyáltalán hozzányúlnak a játékhoz.
Van viszonylag sok játékos aki kimondottan árkád(Battlefül természetesen), vagy legalábbis kevésbé grognard(pl Insurgency/Day of Infamy, Red Orchestra 2) játékokból érkezik, nekik a folyamatos gyaloglás(a játékban van min 4 féle szállítóeszköz pályánként egyszerű bakáknak is, de simán nincsenek használva, még a géppuskás féllánctalpasokat is ott hagyják parlagon ), az ingerszegény környezet(nagyok a pályák, a támadó fél pedig a lehető legkevésbé védett területen támad), illetve az előjel nélküli elhalálozás(ami tényleg gond, mert oldalanként összejöhet 5 mesterlövész is jelenleg, az pedig rettenet sok, korlátozni kell mindenképp 1-2 főre) a fő bajuk, persze millió más egyéb mellett, ki mit hiányol épp az eddigi kedvenc játékából.
No meg van a csendes többség, akik szimplán arra várnak hogy elkészüljön a játék, avagy simán plusz tartalom és bugmentesítés a kívánalmuk.
Jelenleg kb 1000-1200-as a napi játékos maximum, Squad 2000 környékét tudja felmutatni, de ott kevesebb a bug, és sokkal nagyobb a térkép választék több játékmóddal. PS fejlesztői szerint ez nem olyan vészes egy niche játéktól, majd ha már lesz tartalom és nem bugzik annyira akkor lesz ez jobb is.
Fórumon, amit ráadásul nem is látogatnak a fejlesztők, természetesen egész napos a dráma színpad nyitvatartása, és minden kis halom azt képzeli, ha nem pontosan az ő meglátásai alapján fejlesztik tovább a játékot, akkor irtózatosan borzasztóan mindmeghalunk már tegnapra. ^^
-
arty
veterán
szerintem a greenlight nem volt rossz megközelítés (a mostaninál biztosan jobb!)
viszont azt valakinek "válogatnia" kell (trash felcímkézés), hogy végül mi kerüljön be, ezt a kört nem lehet megúszni. a mai szemétáradat mellett viszont nekem se lenne erőm greenlighton nézelődni... ergo akkor kell válogatnom, amikor már bekerült a shop-ba :/
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
reelc
veterán
Meg a pénzről, szponzorokról, stb.
Nem ez az egyetlen dolog, ami jórészt elveszítette az értelmét, az értékeit.A gaming is erre tart.
Pl. amikor elolvastam az RTX jelentését, a "parasztvakítás" szó jutott az eszembe. Szóval ami ott van nem úgy van ott, ahogy láttad, majd az új kártya megmutatja, hogy is néz ki.
A bányászat stb. nélkül már nem itt tartanánk.
Na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Nem tudom mi az elvártság, de amennyire én látom szegény Lara manapság egy elég hányatott(sic) életű influencer lett.
Egyébként pont ezen gondolkodtam el, hogy a régi sorozatban(1-4) bár alapvetően szexire vették a figurát, lényegében egy badass régész nővel játszottunk aki, elég okos és ügyes volt mindenféle csapdák és ellenfelek kiiktatására.
Na most ehhez képes már 3 éve azt várom mikor jön meg a menzesze a nyomorultnak(vagy legalább dugná meg egy krokodil.)
-
-
arty
veterán
pedig mindkét kieg igazi unikum, ellenben hosszúnak nem hosszúak... mondjuk, ha félbemaradtak, akkor azok se foghattak meg igazán...
(ha enyhén mazohista vagy, modokkal igencsak emészthető kinézetet (és esetenként gémbréking bugokat) is lehet belé varázsolni nekem örök kedvenc Nico sztorija, a gta4 ótófizikája, a korukat megelőző apróságok sora... előbb tolnám újra, mint az ötöst)
-
micafighter
nagyúr
Jogos. Nézhetjük úgy, hogy a single része egy egész jó sztori 30 EUR (alapár 60), és a multi tartalmak meg ingyen jönnek - most attól eltekintve, hogy ígértek anno single plusz tartalmat, amit azóta se kaptunk meg, de hát ez van, multiban több a pénz akkor minek foglalkozzanak a single playerrel.
Mondjuk ha úgy nézzük, hogy a single 30/60 EUR, a multi meg ingyenes, akkor nem tudom hogy jön ki ezzel a logikával a COD single nélkül 60EURra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
reelc
veterán
Az ilyen mi mennyi ideig tart dolgoknál szerintem van egy olyan faktor is, hogy ki mennyit játszik általában (mennyire gyakorlott), ki mennyire ismeri a konkrét játéksorozatot, vagy stílust?
Nekem biztos jóval több időbe kerülne bármelyik, mert egyrészt talán a Tomb Raider 2-vel játszottam a szériából utoljára, másrészt biztos leállnék sokszor nézelődni is, hogy már itt tart a grafikai szint.
De ez mindegy is, nem szólok bele a profik eredményeibe.
-
Zolás
addikt
Csak azért van nvidia kártyám, mert egy éve mikor vettem nem kaptam másikat ennyiért. Ez 100k volt, az meg 135k. 1060 vs 580. Csak a freesyncet sajnálom én is, a monitorom elvileg tudja, de nekem nem ért annyit.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
micafighter
nagyúr
A live-ról jut eszembe, kíváncsi vagyok mikor éljük meg, hogy a windows store felzárkozzon a steamhez funkciókban és használhatóságban.. (a kínálatot inkább hagyjuk..) Mert jelenleg funkciókban messze elmarad, és az a kevés funkció ami van, azt is problémás használni, egyrészt az UI miatt, amit szerintem tapicskolásra terveztek, és nagyon hülyén néz ki szerintem gépen, kb olyan érzés használni, mint mikor android emulátort futtatok gépen.. Másrészt olyan alapvető funkciókkal is gond van, hogy "telepítés", mert hiába felraktam pl a Forza-t, a játéklistámon továbbra is ott a letöltési lehetőség.. Simán hagyná hogy letöltsem megint. Ráadásul a Deluxe van meg, és külön sorban ott van a sima és a deluxe is, mindkettőnél hagyja, hogy letöltsem megint, amikor már fent van a játék. De vajon a sima vagy a deluxe van fent? Nem volt egyszerü rájönni, a megoldás végül az volt, hogy googliztam a deluxe tartalmat, és in-game ellenőriztem, hogy akkor beadta-e. Vicc. Aztán ott az előfizetés. Nemrég volt itt linkelve a 400 Ft-os akció, ami keretében 1 vagy 2 hónapig tudunk játszani a play anywhere cimekkel. Előfizettem rá, de nem volt egyszerü megtalálni a játéklistát.. konkrétan úgy kell levadászni, hogy mik azok a játékok, amikkel így játszhatok. EA Accessnél egyszerüen van egy Access fül, ott a játék lista, ami tetszik le tudod tölteni, illetve el is tudod menteni a saját könyvtáradba, hogy ne kelljen megint áttúrni az egész Access listát, ha le akarod tölteni vagy játszani akarsz vele. Természetesen ehhez hasonló semmit nem láttam, se a windows store app-ban, se a weboldalukon, a legjobb támpont a vásárlow fórumtársunk által linkelt lista volt (az akciót is ő linkelte), pl láttam, hogy a State of Decay 2 az rajta van a listán, megkerestem a store app-ban, és hagyta hogy letöltsem.
Nem hiszem, hogy 2 bites user lennék, de így is megizzasztott a logikátlan kezelőfelület az appban és a weboldalukon is. Végül is müködik, csak alig vártam hogy le legyen töltve a játék és kiléphessek az idióta app-ból és a weboldalt bezárhassam De továbbra se sikerült találni egy olyan listát, hogy ,,nesze itt vannak a játékok amikkel kockulhatsz az előfizetéseddel", mint az EA Accessnél.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Live? Ezt nem vágom. A MK Komplete Edition előtt ezer éve volt PC-n utoljára MK, a Steam is talán csak az első 3 részt árulta. Azok meg tuti nem live-osak voltak, a régi DOS-os cuccok. Live-ot amúgy nem lőtték le, a GTA4 is bejelentkezik még rá, hogy szarjon sünt a Rockstar, hogy nem volt képes kiszedni belőle, úgy mint pl. a WB a Batmanből. Nem sok Live-os játékom van, talán még a Test Drive Unlimited 2, de az ritka rossz vétel volt, mert az amellett még egy másik halott platformra is belép.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
echterion
nagyúr
Nekem az a legjobb. Mikor előhoztuk belőle Sheeva-t, az volt az áll-leejtős, a teste nem látszódott, de a mozdulatai mind megvoltak benne.
Amúgy szerintem a legteljesebb, legjobb az MK Trilogy, PS-en volt hozzá szerencsém, sokáig csak a nyálam csorgattam rá, aztán egy kölcsönzőben ki tudtam próbálni. Nagyon zsír volt.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
400+ játékom van Steam-en, és a többség A+ (AA, AAA, AAAA, AAAAA...stb). 2000-ben mi pénz lett volna az elmúlt 10 év sikerjátékait megvenni, mikor emlékeim szerint a Quake 3 is sokáig drágán ment, meg a Doom csomagért is elkértek 5-6 ezret 2002-2003-2004 környékén. Meg akkor nem vettél 2 éves sikerjátékokat 1500 Ft-ért, mint most az 5€-s Battlefield 1...
Arányaiban a hardver szerintem nem volt olcsóbb, a Radeon 9800Pro (ami még nem is a csúcs volt, az az XT volt 256 MB memóriával, magasabb órajelekkel) pl. valami 100 ezerről indult került újonnan, ami pont a bruttó minimálbér duplája volt 2003-ban. A bruttó minimálbér duplájáért ma is egész komoly videókártyát kapsz.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
Ja hát úgy is lehet nézni, hogy a WC félig üres.
Arra emlékeztet mikor rokon szépen megindokolja, hogy az 40-50 forintos mobil percdíj az még olcsó is a 2005-ös(!!) 30 forintos szintén itthoni percdíjához képest, mert mekkora volt a zinfláció azóta.
De épp nem te szoktál nyavalyogni hogy #bourgeoismasterréce? Tessék szépen ráverni a 35 év zinflációját az első perszonálkompjúterekre (játékra kvázi alkalmatlan, egy NES háromszor körbehugyozta mindet), meg azt hogy lehetett külföldről lelopni a gépet, vagy legalább külföldi bankból kilopni a devizát hozzá, nem hogy MNB kamuárfolyamokat nézegessünk, és hálásan megköszönni hogy azóta már csak 140k egy játékra alkalmas videokártya.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Sajnos sok esetben az ingyenes update azt jelenti, hogy a megjelenés után még hónapokig dolgoznak a félkész játékon. Arkham Knightot levették a digitális polcról megjelenés után, hogy befejezzék. A No Mans Sky mikor is jelent meg? (2 éve) A legutolsó frissítés mostanában jött ki, ezzel lett kb teljes a játék, most tudták nagyjából olyan állapotra hozni, amit anno megjelenés előtt igértek.
Továbbá a megjelenés utáni tényleges kontent az sokszor fizetős Season Pass formájában jön, amit persze már az "alapjáték" megjlenése előtt is megrendelhetünk nyugodtan. A tomb raider az egy jó példa a minimális kontentet jelentő DLC-re, de sok esetben jön ugye story dlc, és arra is volt már példa, hogy a sztori rendes befejezése fizetős DLC formájában volt elérhető. De a verekedős játéknál is (MK, SF) gondolom zavar téged, ha a kedvenc karaktered megy a DLC-be Vagy épp nem zavar, mert úgyis megveszed belőle a leg"ultimatebb" verziót
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Azért azt se felejtsük el, hogy ma a super duper ultra ultimate editionök korát éljük, ahol az "ultimate edition"-nél általában van még kettő "ultimatebb" edition. A 60 EUR pedig általában az alapjáték ára - mondhatnánk: ennyi a beugró - , de a teljes játék az sokszor 100EUR felett van. Ennek a jövedéke, hogy egyes játékoknál (hello EA hello UBI) van 6-7-8 féle verzió, és külön leírás meg táblázat kell a felhasználóknak hogy ki tudják találni, melyik verzióban mi van, és az egyik mivel több a másiknál.
A kiadókat viszont nem hiszem, hogy túlzottan érdekli az árszabásnál az infláció. Minél nagyobb profitot szeretnének elérni, azért adják annyiért, amennyiért a játékokat, mert jelenleg így remélik a legtöbb profitot. Senkiben ne legyen kétség: ha 5000 EUR-os árral több profitot remélnének, akkor szemrebbenés nélkül annyiért adnák a játékokat
De már megint ott vagyunk, hogy miért is érdekelje a végső fogyasztót (játékosokat), hogy a kiadónak milyen költségei vannak (most az infláció lett felhozva példának)? A legtöbb embert amikor vásárol, szerintem az érdekli, hogy mit kap a pénzéért. Nem az, hogy a piacon az árusnak mennyi a bérleti díja Vagy hogy a szupermarket mennyi rezsit fizet.
-
FunPro
őstag
De azt is elfelejtik sokan, hogy az ár nem minden!
Most találtam pl. egy táblázatot (azt mondjuk nem tudom mi igaz mi nem ), ami a memóriaárakat mutatja. 94-ben 4 mega ram került 145$-ba. Ebből kiindulva ma a ram szinte ingyen van, hát minek siránkozunk?
A helyzet az, hogy abban az időben a számítástechnika úgymond luxuscikknek számított, ami utána beférkőzött a lakásokba, átavanzsálódott szórakoztató elektronikai kütyüvé, most pedig lassan megint luxuscikk lesz.
Sokszor hallgattam, hogy régen mennyire örültek 1-1 narancsnak a népek karácsonykor, mert akkor az közkincsnek minősült. Ez így is van, de ha hirtelen a narancs kilója felugrana hatezer forintra, nem mondanád azt, hogy nincs itt baj, mert 40 éve még narancs sem létezett.
Tehát aránypárok állításához nem elég csak az árat tudni, tudni kell a termék elhelyezkedését is a ranglétrán.
Fagyival, élelmiszerrel, strandbelépővel, hétköznapibb dolgokkal pl. lehet példálózni, mert azok régen és most is hétköznapi dolgok voltak.
Irhakabáttal is példálózhatunk, mert az régen és most is luxuscikk volt.
Műszaki cikkel (és hasonló dolgokkal) már kevésbé, mert azok menet közben kategóriát váltottak. Maximum úgy lehetséges, hogy belövöd azt az intervallumot, amitől a termék már a jelenlegi kategóriájában helyezkedik el.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
-
gyimger
őstag
A Thief 3 lehetne egy jó vitaalap, az első két rész nézete után nehéz volt átszokni, de tényleg jobb TPS-ben. A Falloutot pl. nagyon szeretem, de a harmadik rész után a korábbiakba nem tudom beleélni magam.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Na, ha már pár nap rettegés meg volt a zemberevő új Nvidia karik miatt, akkor nézzük a mai középkat bolti valóságot, kici ócó kopipaszta alapján
Zalman Z3 PLUS gépház 13 680 Ft-tól
FSP HEXA 85+ 450W Bronze tápegység 15 680 Ft-tól
Intel Core i5-8400 Hexa-Core dobozos processzpr 54 000 Ft-tól
ASUS PRIME B360-PLUS Alaplap 30 590 Ft-tól
Crucial Micron MX500 250GB SATA3 17 900 Ft-tól
Toshiba P300 1TB 7200rpm 10 804 Ft-tól
Dell P2417H Monitor 47 990 Ft-től(valójában van 3000-el olcsóbban nóném boltból, de az kiállítási darab)idáig 190644 Forint
aztán a húzósak
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz 45 000 Ft-tól
Gainward GeForce GTX 1060 Phoenix Golden Sample 6GB GDDR5 89 900 Ft-tólEz fillérre pontosan 325544 Forint.
Egyik alkatrész sem gagyi, új, számlás-ÁFÁs-szagos minden, és egy korrekt teszkógazdaságos 1080p/60FPS sebességet garantál középtávon is. Nyilván apróról még bően jöhet rá megtakarítás(pl aprón megbízható eladótól 40k a monitor), ill ezek ugyan elérhető minimálárak, de mehet ez kicsit lejjebb és feljebb is, meg lehet még hozzátenni(pl több jobb FDB venti a házba, gyári hűtőt 3 kilós rézágyúra cserélni, csak kicsivel drágább 500GB-os SSD, 2TB-os merevlemez, stb), elvenni, cserélni elérhetőség, takaró hossz, és úri kedv mentén.
Egér+leopárd nincs benne, de van monitor, ha egyik sem kell mert szűz upgrade lesz, akkor 270554 forint a vége magának a gémer doboznak.Esetleg még a Windows liszenszbe is bele lehet kötni, de akinek derogál apróról személyesen számlával-matricával céges továbbértékesített Win10-et venni 15k-ért, annak melegen tudom ajánlani a OpenSuse-t, a PlayOnLInux-ot, meg a Valve új Steam Play kezdeményezését.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Hát jah elég foscsinak tűnik.
Mondjuk érdekes, mennyire nem érzik manapság a mitől játék a játék dolgot.
Ehelyett simán letolnám újra a DeadCore-t ami kb ugyanennyit tud,(cserébe nem is mond mást) mégis végig magasan tartja az adrenalin szintet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
150 a 2060 lesz, ami valszeg nem is RTX, csak GTX, de simán lehet a 2050TI 100k. Nekem a héten jön a lapos, és ha az árak csak feljebb mennek akkor x évente egy átlagos lapos és konzol lesz a megoldásom erre a gondra, játszani ugyanis fogok.
(#121896) tomsolo
Egy feneketlen kutat több értelme van lesni mint horgászni, pláne az ilyen hobbi mellé rakva mint a PC, sose értettem ennek a hasonlítgatását.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ja, ez óriási volt.
A Doctor Who Infinity kijött PC-re, nem nagyon van DW játék. Bundliban majd jó lesz vagy nagy akcióban.
Amúgy a Doctor Who: Legacy az elődje, régen játszottam vele Androidon. Ugyanaz a csapat csinálta.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Az igen!
Ez van amikor mindenkinek ugyanannyi joga van!
Amúgy én akkor adok a véleményekre, amikor már több ember is írta ugyanazt, feltéve ha értelme van.
A kedvencem amúgy az szokott lenni, amikor a terméket húzzák le a sárga földig, mert mondjuk egy napot késett a kiszállítás.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Az eredeti játékok polcainak tetején majd szoritok neki helyet
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Nem tudom, nem értek hozzá. Egyeduli ilyen collectors figuram a heroes 7, meg vettem d3 collectorst befektetesi szandekkal...meh . Heroes alig er tobbet, a d3 az eredeti ár kb duplaja (alaparnal sajna dragabban vettem). Csak azt vennék, amit jolesik bamulni az asztalon/polcon. a Death May Die tarsas Cthulhu minire is sajnalom a penzt, pedig ezt szivesen latnam, és "csak" +150$ (+talan 65$ posta), ami kigyurt baratunkhoz kepest elenyeszo.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
>neked mi volt a baj?
1) Recsegett a hang. Valószínűleg túl magas FPS-en ment, és a játék nem tudta pontosan hozzáigazítani a hangot a képi tartalomhoz. A max. 60 fps-re korlátozással mindez megjavult.
2) Az első indítás után soha többet nem indult el a játék. 1)-es pont megoldotta ezt is.Játék értékelés.
Ami nem tetszett:
* grafika Ez egy 2017-es PS4 játék. Ehhez képest max. GTA IV szintű a grafika. Miért?!* játékmenet A 20 évvel ezelőtti játékokat idézi, ma már nagyon elavultnak számít.
* játéktér Szerintem ez a világ legkisebb open world játéka! Képzeljétek el bármelyik magyar kisváros főterét+1 utcával beljebb, lemodellezve. Slusszpoén: és még ezt sem tudod bejárni! Pl. látsz egy lépcsősor a ház oldalán felfelé (térkép közepén). Azt hiszed fel tudsz rajta menni az első emeletre? Hát nem! Egy láthatatlan fal megakadályoz benne. Egyébként több ilyen láthatatlan fal van a játékban.
* Hihetetlenül egyenletlenül van kidolgozva a játék. A főbb részeken szuper karakter animáció/szinkron van. Más részeken a szinkron már elmarad. Megint más részeken már animáció sincs, egy visual novell szintre van visszabutítva a játékmenet.
Ami tetszett:
* történet Igazából ez adja el az egész játékot! A fő szál egy (valójában 2) komoly hangvételű történet. Nagyszerűen bánnak az érzelmekkel. Vannak csavarok, meglepetések bőven. Minimum 10/10! A mellékküldetések ezzel ellentétben teljesen komolytalanok. Saints Row 3/4 óta nem szórakoztam ennyit! Itt is rengeteg csavar van!* mellékszálak/egyéb tevékenységek Bár a játék egy/két zsebkendőnyi területen játszódik, sokkal több ilyen van benne, mint pl. a GTA V-ben!
* gore Elképesztően brutális verekedés jelenetek vannak benne! Ráadásul ahogy fejlődsz, egyre jobban ki tudod használni a képességeid és a környezeti tárgyakat is. Ennek ellenére halál alig van a játékban.
* bár nekünk, nyugatiaknak a japánok túlságosan egyformának tűnhetnek, azért mégis csak túlzás amit a játékban láthatunk! Az egyik jelenben látott szereplő a következő jelenetben egy teljesen másik karaktert játszik. Ilyen újrafelhasználásból rengeteg van a játékban!
Semleges:
* Arra készüljetek, hogy angol szinkron nincs, végig japán nyelvű a játék! Viszont a színészek nagyon odatették magukat!* Folyékony japán (hang)/angol (felírat) nyelvtudás kötelező a játékhoz! Ennek hiányában nem tudom javasolni a játékot, mert élvezhetetlen! Nem hiába sírták tele az orosz játékosok a fórumot, orosz feliratot követelve!
* Nem túlzok, a játékidő minimum fele (!) átvezető jelenetekből áll. Ráadásul elég hosszúakból! Eleinte nagyon zavaró, hogy 5-7 perc játékot 3-6 perc átvezető jelenet követ. Teljes mértékben történet vezérelt játékról van szó, ezért van ez. Igazából hívhatnánk egy nagyszerű filmnek is, aminek a menetébe itt-ott bele tudsz avatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Sajnos van egy hatalmas nagy hibám...A backlog pusztításra hajtók, de amint látok egy jó képet indie horrorról vagy másról és megtetszik meg akarom szerezni és végig akarom játszani(Igen nekem kép is elég aztán ha fake kamu úgyis kiderül) és mivel az indiegala csomagok a grup buy szervezőinek ingyen vannak muszáj ezeket beszerezni ,mert később már nem biztos hogy benne lesz egy másik csomagban...
És ha azt veszem ebben az évben van ez kb 30 db végigjátszott addig van rá 120 beszerzett cucc így soha nem lesz leküzdve ez az akadály
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Az igényesekkel az a baj ,hogy hosszúak.... Anno mikor iskolába jártam könnyű volt egyfolytában napi 8-12 órát egy ültő helyemben végigtolni a kijött aktuális bármit warezba.... De most 12 órás meló + foci edzések mellett örülök ha éves szinten kb 40 játékot letudok (ezekből ugye a többség az a max fél órás világ szinten only csak általam játszott bóvlik)
Már a 8. hónapban járunk és eddig csak ez a pár db lett letolva ebben az évben:
Cult: Fear Inside (rettentő gyenge és rövid fps)
Action Alien ( 6 órás atomhent fps )
The Tower (Episode 1 nagyon rövid fps)
ABZU (acsimaxolva- minőségi darab)
Crazy Buggy Racing (rémesen gagyi fostenger ,de szerencsére rövid)
Escape The Past (~ 40 perces point and klikk-)
Woodlands (fake game töröltem a pi**ába a fiokomról)
Bambino Rally 3 (rettentő f*s 1.5 órás gagyi)
Ocean City Racing Redux (1.5 óra alatt letudható....lehetett volna jobb ,de a sok bovli autos mellett már már forza)
Among the Innocent: A Stricken Tale (Nagyon remek 3 órás kalandjáték.acsimaxolva)
Far Space (25 perces űrős bohockódás acsimaxolva)
Lumber Island - That Special Place (3 órás jóféle fps bár értettem volna miről szólt)
AIDEN (1 óra 10 perc végigmegy rajta az ember és acsimaxos lesz. De hogy ez mi volt fingom sincs)
Dark Messiah of Might & Magic (Nagyon jó játék nagy kár hogy nem készült folytatása)
Bonbon ( 2órás kis "horror" acsimaxolva)
Dead Space (Hát igen ez a game is a hallhatatlanok csarnokába való. Ma is bátran megállja a helyét mindenben)
DarkLast - fake game
Decay The Mare (Remek point and click game 4 óra alatt majdnem acsimaxos lett. Sajnos a gameben van valami oltári bug vagy nem tudom...Végigvittem és kiderült az első pályán kihagytam egy coint mondom nem gond kezdem előlről... Igen ám de van egy útvesztő.Ennek megvan mondja hogy jutunk át. Nos az első végigvitel után már nem müködik így soha nem lesz acsimaxos)
The Land of Pain (3 órás cryengine-es barangolos cucc)
Wolfenstein Old Blood (nem estem tőle hanyatt 22 órát raktam bele )
Warhammer 40k Space Marine (Legjobb Warhammer game ami létezik szerintem. Kár hogy nincs ehhez hasonló jóság csak a sakktáblás meg a körökre osztott ótvar ömil a világból)
The Fidelio Incident (Jóféle 2 órás UE4-es walking sim)
Evil possession (1 óra 20 perces házban bolyongós horror cucc)
Viktaram (bödületesen gyenge **r acsimaxolva rövid és hulladék)
Line of Sight Vietnam (Kb egy mestermű 4 órás.Mindig elképzelem mekkora atomdurva lenne az a game 1az1be csak UE4-es motorral
Watch this (Ajándékba kaptam 2 pálya 2 órás kb nem valami nagy eresztés)
The Entity (gyengécske horror fps 3.4 óra acsimaxolva)
Lethe Episode One (Minőségi UE-es horror fps. most talpalom a 2. végigjátszást és megpróbálom acsimaxolni eddig 6 órám van benne)
Hegis' Grasp (erről már írtam lásd fentebb)[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
1. Nem értek hozzá
2. Nem is akarok érteni hozzá
3. Azért ezeket tolom meg a legtöbb ilyen nincs 30 perc Fogynak a játékok... all time bakancslista fő momentuma hogy minden létező játékot rajta végigvigyek... (Ami nem tetszik az törölve lesz a fiokomról...sajnos ez nem egyszerű mert a multkor is töröltem 3-4 játékot tök örültem hogy ennyi hulladékkal kevesebb erre kitiltottak a steamgiftről hogy nem aktiváltam őket (több éves szarok voltak)
Nagy mákom hogy az accountról törölt gameket vissza lehet revoke-olni így levették a tiltást csak hát +4 szar visszajött.... Köpedelem volt sajnos a régi énem aki minden szart aktivűlt
4. Tolnám a nagy címeket is de minden nap helyhiánnyla küzdök lassan már egy filmet se tudok letölteni annyi helyem sincs.... (Lehet ezekre is rá kéne menni mert ez a több mint 1500db film felemészti a terrákat... + amit egyszer feltelepítettem nem törlöm le amíg végig nem játszottam)Halkan mondom csak neked.... a 1180Timmel vagy 2080ti vagy bármi lesz a neve első körben ugyanazokat fogom letolni ami a 980ti tesztembe is benne vannak. Kiváncsi vagyok mennyivel lesz erősebb + mennyire kokány némelyik engine hogy ugyanúgy becsokol-e majd 30fps alá
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest