- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz tomsolo #110914 üzenetére
Köszi a leírást olvasgattam teszteket nekem is ez jött le kb róla. Nálam a Heroes és Total war széria egyik kedvenc játékstílusaim közé tartozik ezért is nézegettem ezt az endless legendet. Viszont sokan írták, hogy ennek kell az idő vagy 10+ óra mire egyáltalán tudod mi merre, emiatt nem nagyon merek belefogni. Most behúzott a Darkest Dungeon is meg a Owervwatch is és így ezek mellett tuti nem lenne időm endlessezni és hát kitudja lehet lesz olcsóbban a fullos pack egyszer csak.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110903 üzenetére
Segíts kérlek - mit kell nézni és érteni ebből?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Zolás
addikt
válasz tomsolo #110901 üzenetére
Végre tudtam volna ninnyulni, erre már megvan mind, az Alien Soldiert meg bottal se
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110883 üzenetére
"A Technics a Panasonic egyik almárkája, viszonylag jó neve van az audioiparban."
Na, én ezen nevettem fel... viszonylag jó neve... Nem akarom megtippelni a cikkíró életkorát...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
sixpak
nagyúr
válasz tomsolo #110883 üzenetére
Mondja ezt az, akinek normális tévéje már jó ideje nem volt (nem plazma/lcd vitát akarok) és emellett ódákat zeng az Oled-ről, amit nagy valószínűséggel az LG-től vesz, attól a gyártótól, aki még kitart a 3D mellett.
Igaz, csak a prémium kategóriában.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #110868 üzenetére
A 2. rész sem tartott nekem tovább. Pont mostanában fejeztem be. A DLC-k már nem sokat tesznek hozzá. A challange-ben még van ráció, aki vevő a lesipuskázásra, abban kiélheti magát, de a lényegen nem változtat, hogy az alapjáték ott sem hosszabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110866 üzenetére
Ez igaz, csak hogy nekem még meg is kell rágnom, hogy mennyi az annyi... - kevésből gazdálkodom, közben meg ugye ott van a 2 kamionnyi backlog...
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110861 üzenetére
Glitch - a kosárban egészen a Pay Pal fizetésig az alacsonyabb árat (75% OFF) mutatja, a fizetés előtt már a ~38 eurót.
-
sixpak
nagyúr
válasz tomsolo #110822 üzenetére
Unravel-t megvettem már régen (igaz, a gyerekek végigtolták 1x, azóta eszükbe sem jutott elindítani), a ME viszont jól hangzik...bár a béta nagyon gáz volt szerintem.
GW1-2 megvan, Krájziszok is, Battlefront/Battlefield-ek is, focit utálom....ez nem az én bizniszem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #110655 üzenetére
Ej, ráérünk arra még, AMA is csak bő egy hetes, a gyerekek is még civakodnak a Nemzeti Mindenlefordító és Mindenlenemfordító Zrt igazgatótanácsi helyeiért, meg addig neked is össze kell kapnod magadat, mert már a PH! is macskás mémekkel kommunikál, ni:
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
KubanitoS
veterán
válasz tomsolo #110646 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve. Egy szóval nem említettem, hogy a fejlesztőknek mit és hogyan kellene csinálniuk. Ezt te hoztad fel. Vagy talán szerinted magyarítást csak a fejlesztők tudnak csinálni egy játékhoz?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #110628 üzenetére
láttam az angol verziót és pont nevettem, hogy ezt hogy fogja kiküldeni majd mindenkinek...
Amúgy 100%, hogy aki mondjuk egy EA játékban nem ért valamit, mert más nyelven van, az magyarul is eltévedne bármely tripla AAA-nak nevezett lineáris GPS nyilakkal kitáblázott játékokban, amik szó szerint nyaggatnak, ha valamit picit rosszul csinálsz.
Mindennek meg van a közönsége, szerintem annál idétlenem nincs mikor minden főnevet is lefordítanak a játékban pl.
Én mindig azt mondom kortól és nyelvtől független, hogyha már elb@szod az idődet, akkor legalább tanulj is valamit.
Persze legnagyobb tisztelet, hogyha a sikerül MINDEN játékban elérni ezt és végre a Tetris-ben is ott lesz a válaszható magyar nyelv, ami ugye japán verzióban is angol.
Mondjuk azért remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy ami nem magyar, az ne is jöjjön az országba...http://jateknaplo.blog.hu
-
pingtest
tag
válasz tomsolo #110589 üzenetére
Azt hiszem már mindegy, írtam nincs kép. gugu Bár lehet el kellett volna küldenem kis micsodámat, majdnem úgy nézek ki.
Ám szerintem pénzt levonták, azt sem látom többet.Steamen van valami veszély megint, csak óvatosan, profilokat, aktivitást ne nézzétek.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #110525 üzenetére
Ha hiszed hanem elég egy részében a Denuvo tehet róla, nem csúcs gépeken nélküle sokkal jobban fut egy játék. Most éppen a bf1-nél single részénél tapasztalhatja meg bárki. Ezzel az egésszel csak szívatják a fejünket, egyrészt az árát a vásárló fizeti ki másrészt még szív is vele ha nincs izom gépe. Elbaszott egy védelem, régen a securomot szidtuk meg a ruszki védelmet már a neve se ugrik be de azok nem ették igy az erőforrásokat mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110546 üzenetére
Az első kettő nem is tűnik rossznak [elsőről 'gémpléjt' is néztem].
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #110532 üzenetére
bár csak a grafikával lenne gond az összes játékánál a UBI-nak
WD-nél is leragadt az internet, hogy E3 vs release, azt tény hogy nincs megcsinálva minden egyes eső csepp rendesen, de soha se az jutna eszembe elsőként, hogy csúnya, hanem 10 más gond.
Wildlands grafikailag szép, a koncepció jó, csak ki kellett volna adni másnak a munkát. Nem értem, hogy miért éri meg nekik ezt így kiadni ahelyett hogy várnának.. egyszerűen nem szeretnének egy jó, minőségi játékot? Simán meg lehetne.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
sixpak
nagyúr
válasz tomsolo #110525 üzenetére
Egyetértek Kultúra úrral, nem sok újitást véltem felfedezni a játékban.
Talán az impozáns méretű játéktér, amit pozitívumként fel tudok hozni.
De az autók fizikája botrányos, nem is tudtam sírjak-e vagy nevessek, amikor először megláttam.
Az optimalizáció szégyen gyalázat, pláne ha megnézzük a grafikát.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
djculture
félisten
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #110497 üzenetére
köszi, be is raktam a listára és közben látom már 3DS-re is jön egy másik rész bár egyelőre Japan only
Az évben KOEI-tól nagyon várom Steamre a Berserk and the Band of the Hawk és majd Switch-re Fire Emblem Warriors-t is, de ha Titan akciós lesz, akkor tuti le fogom ütni
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #110378 üzenetére
Vagy itt: http://store.steampowered.com/app/355050
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #110309 üzenetére
"Nemrég felvételiztettünk"
Azért remélem nem Human Resource Extraction Overseer minőségben tetted.
Humbliék meg szarjanak farfekvéses sünkolóniákat, hogy a zinternet nyomorát ilyen MLM baromságokkal fokozzák. Az a 4 euró per ref meglepően vastag ráadásul, spamolásból most aztán nem lesz hiány egy darabig.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110309 üzenetére
Mert Juhtyúkon hülyének lenni, vagy azt tettetni könnyebb és szárazabb érzés a gyorsan hírnévre szert tenni szándékozó, alapvetően t(sk)ó beállítottságú emberkéknek, mint valami konform módon, társadalmilag elfogadható norma szerint elfogadhatót, netán kiemelkedőt alkotni pár percben... és csak egyszer.
-
Źşë'
addikt
válasz tomsolo #110305 üzenetére
"tanyasi tukóknak" - egyébként nagyvárosi a srác, mint ahogy te jómagad is gondolom az lehetsz már ha érzed az iróniát, sztem egyébként nagyon jó a beszélőkéje, és simán felülmúlja a mai humoristákat, könyékből jön neki a marhaság sztem jól áll neki
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #110259 üzenetére
azért elvitte annak idején a legjobb shooter díjat a gamespoton és bőven 80 pontok felett voltak a tesztek, szóval gondolom neked nem tetszett
a lényeg viszont az, hogy pl. az akkori játékokban küzdeni kellett sokszor a kivitelezéssel... ezt mondjuk gyönyörűen visszahozza a mostani totálisan bugosan kiadott játékok, szóval mondhatjuk, hogy "hódít a retro"
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #110252 üzenetére
Mondjuk nem árt, ha valaki mellé még hardkór anime (abból is angsty teen drama ) fan.
Nekem sajnos a Metal Gear is túl japán, ha Tom Clancy pár kupica szake után jut el oda ahonnan Hideo Kojima indít, akkor közösen is csak totál begombázva tudnának egy FF X-et összedobni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #110221 üzenetére
Az a Chronicles sorozat volt. Az RE4 még azt mondom nem volt rossz, de utána nagyon elszabadult a dolog buta akció henteldébe.
Egy TPS-nek én is jobban örültem volna az tény, de örülök, hogy végre egy minőségi részt adtak ki, amiben a túlélés a cél és nem az, hogy addig tömd ólommal az 50 méteres mutánst, amíg el nem fárad az ujjat.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110211 üzenetére
Elkéne venni pár játék jogát az Ubitól azt mondom.
Kéne, de a szemét burzsoá tesók nem adnák semmi pénzért...
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #110147 üzenetére
Ez az ingyenes festő móka tök jó dolog, ha nem ilyen idióta PvP lenne venném instant.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
nagyúr
válasz tomsolo #110107 üzenetére
Azt írták hogy "if an account has directly gifted a game"... tehát csak aki a bannoltnak közvetlen adta.
Ha már lánc van, akkor elvileg nem. Márcsak ezért is kijátszható elvileg.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
marcusa
addikt
válasz tomsolo #110105 üzenetére
Ez azóta van így, mióta nem lehet a vac védett játékokat raktárba venni.
Egy kis trükkel mégis lehet, de akkor 30 nap után sem lesznek cserélhetőek. Nagy kérdés volt, hogy ha a megajándékozott csak, akkor mit vesznek el, csak az ajándék vásárlás jogát, vagy ahogy a szöveg sejteti, a már megvásárolt ajándékok kiküldésének jogát is.
Teszteltem és csak a vásárlás jogát veszik el, a raktárban maradt giftek kiküldhetőek maradtak.:-)
-
nagyúr
válasz tomsolo #110105 üzenetére
Én se tudtam, bár nem is ajándékozok.
Mondjuk csak arra az adott játékra lesz ban, szóval nem tragédia, ha nem üzletszerűen csinálod (sokat ugyanabból).
Ettől független cheat ellen ez kevés, hisz ők szvsz simán megveszik újra máshogy.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110074 üzenetére
Az még sejlik valamiféle szociológia előadásról, hogy mi a szubkultúra axiómája tudományos körökben - és úgy érzem, a játék [PC- és konzol, meg mobilgéming] valamiféle olyasmi.
Az mellett persze, hogy a JÁTÉK része az Ember szocializálódásának, majdhogynem a méhbeli élettől, de a megszületéstől, az első világra tett reakcióktól biztosan - hiszen a gyerkőc mindent tapasztalás és játék (az utánzás is játék kezdtben a számára) útján sajátít el.Szóval: én inkább maradnék örök Gyermek, aki minden életkorában Játszik.
S nem is szégyellem, hogy költök rá, gyűjtöm, és élvezem (a gyűjtését és magát a játékot is). Mindkettővel jutalmazom a szívem-lelkem ebben a szaros, hideg világban, amiben az Ember egyedül van, még Családban, és tömegben is.Kell a léleknek a kikapcsolódás - egyeseknek lepkegyűjtés, olvasás, pletykálás, sörivás, szosüllájf, adrenalin.hajkurászás, foci és ezernyi más dolog... a gémereknek mondjuk ezek mellé még a játékok.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #110057 üzenetére
Belegondolok, hogy az a gép, ami miatt teszi ezt milyen jó lenne játékra...
-
-
-
szami777
addikt
válasz tomsolo #109990 üzenetére
Az Ea access a legjobb dolog kb, ami az utóbbi 5 évben történt az EA háza táján, de fanyalogni az mindig divat lesz.
" a vaultban lévő szarokat tologassam"
Mondjuk ezt a hozzáállást olvasva nem is tudom, miért lepődök meg.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #109966 üzenetére
Mindig ilyen képességről álmodtam - a Való Életben
//Aztakutyamindenit: 83 euró!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest