Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
kezdődhet a hardverszínház
Na és dráma lesz vagy komédia?
-
gpuco
csendes tag
válasz
Armagedown #8 üzenetére
Vargané-s :-)
-
jerry311
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #11 üzenetére
Majdnem mindegy mit tesznek bele, vallalnak ra 3 ev garanciat. Ha megdoglik a dobboz, akkor majd megkuzdenek vele gariban. Minden mas is olcso lesz benne.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Armagedown #8 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni de nem véletlen, hogy miért nem közlik, hogy milysn táppal szerelik...
Minden esetre az áruk még így is baráti szerintem. -
ilor14
tag
Ilyen billentyűzetem van, de még csak be sincs kapcsolva a LED világítás, ha nem lenne, akkor sem lenne semmi problémám.
Tudom, hogy melyik billentyű hol van, szóval amúgy sem nézem, hogy mit írok.
Plusz teljes sötétségben amúgy sem ajánlatos gépezni/dolgozni, mert sokkal jobban fárad a szemed és ártalmasabb, szóval eleve van valamennyi fény a szobámba, ami miatt teljesen felesleges bekapcsolni a billentyűzet fényét. -
válasz
Armagedown #8 üzenetére
Azért nem írják le, mert a Foramax sem közli. Amit a bolt oldalán is olvasni: "500W 12cm Fan". Persze, ha valaki felmegy az oldalukra, és az olcsóbb 500W-os tápok között is szétnéz (hiszen olcsó gépbe nem fog beleférni az 50ezres bQ, de feltételezhetően a 20ezres darabok sem); így tippre lehet Approx vagy Akyga. Ezek neveit én sem tenném közzé, ha én lennék a webbolt.
-
Armagedown
őstag
Milyen táp lehet a Foramax INTEL Net Premium PC Gen13 gépekben, hogy inkább nem is írjátok le?
-
Trailblazer
veterán
Ez a billencs jó lehet, vagy megint beválasztanék személyében egy hurkalét? Elsősorban a (témában szakértő) cikkírót kérdem.
-
Johnny001
senior tag
Ide se jövök többet!
-
zdanee
őstag
Isten bizony nem értem ezt az új trendet, hogy a prémium billentyűzetekre olyan kupakot húznak, ami nem engedi át a fényt. A déli LED-et értettem, persze, nem interferál, jobb a hang, satöbbi. Azt is értem, hogy a déli LED-hez nem jó a hagyományos kupak, mert a szára blokkolja a fényt (persze ezt azért meg lehetne oldani, ha akarnánk...), de az északi LED-hez miért?! Régen a gagyi RGB-wannabe billentyűzetek voltak ilyenek, mert úgy olcsóbb volt a kupak. Még azt is el tudom fogadni, hogy a szép színes kupaknál a fekete felirathoz fekete belső kell és az blokkolja a fényt, de ez pont fekete kupak fehér felirattal...
-
Örülök, hogy belépő szintű monitorok is bekerültek a válogatásba. A többség számára pont megfelelőek.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Desktop PC-k, monitorok, beviteli eszközök, kiegészítők és akciók kerülnek rivaldafénybe.
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest