Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
L3150, ez volt az alap probléma: [link]
Sajnos a WIC-es tisztítás is hatástalan volt.
Pár hete próbálkoztam a színes nyomtatással, s láss csodát megy rendesen.
Azóta "megtelt" a hulladéktinta tartály, amit a WIC-l visszaállítottam 80%-ra.
Így néz ki a tartály:
[kép]
Kérdés cseréljem, esetleg takarítsam ki a szivacsot vagy még feleleges?
Másik kérdésem, hogy számláló visszaállító kulcsot hogyan, honnan érdemes vásárolni?Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Lehúztam a WIC-t, elindítottam egy erős tisztítást, majd jelzem mi lett.
Annyi kérdésem lenne még, hogy az erős tisztítások között érdemes, kell, ajánlott kivárni a jelzett 12 órát? A tisztítás után mennyi idő múlva lehet tesztelni?Üdv dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
PociAti #9373 üzenetére
Szia!
Azért gondoltam, mert nem csíkoz, hanem egyszer csak hirtelen eltűnt a sárga, nem sok fúvóka nem működik, hanem egy sem.
1300 színes oldal volt nyomtatva a 4 év alatt, ami nagyjából napi egyet jelent, elmondhatom, hogy hetente volt színes nyomtatás. Az alap beállítás a normál-élénk. Extrém melegre nem gyanakszom, inkább a tinta elöregedésére gondolok. A mélytisztítás, mint írtam meg volt. A karbantartás menüben van fejtisztítás (ebből volt 3) és erős tisztítás (ezt 1 nap múlva próbáltam). Annyit hibáztam, hogy egyből teszteltem, nem vártam meg a 12 órát. Rákeresek majd videókra, de ha nem egyszerű, nem szívesen szedném szét. Az ünnepek után keresek valakit a környéken, aki foglalkozik ilyenekkel.
Keresgettem, de csak külföldi oldalon találtam fejet 15e körül. Ez reális ár?Köszi az infót!
BUÉK Mindenkinek!
Üdv dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Adott egy 4 éves L3150 1300 színes 2700 fekete-fehér nyomtatás van benne. Általában hetente használjuk, de a színes tinták még nem fogytak el, még az eredetiek vannak benne, nagyjából még félig vannak. Pár napja nem adagolja a sárga színt. Elolvastam az összefoglalót, de szerintem más lehet a gond. Volt normál tisztítás egymás után 3x, nem használt, bár mintha minimálisan megjelentek volna a csíkok a tesztoldalon. 1 nap után volt egy erős tisztítás, az se hozott eredményt. Szerintetek mi lehet a hiba merre induljak el? Szervízben tudnak ezzel valamit kezdeni?
K dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés.
Tartályos nyomtatóba, első feltöltéskor nem ment bele az összes tinta, lassan kezd kifogyni. Bele lehet tölteni a több mint egy éve megbontott tintákat? Olyan hígnak, szintelennek tűnnek.K dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
kigyi_23 #8867 üzenetére
Üdv köszi!
Alapból normálra van állítva a minőség, feljebb veszem, s majd meglátjuk lesz-e hatása.#8869atala
Neked is köszi az infót! Szerencsére, mint ahogy írtam is egyelőre elég volt a többszöri tisztítás. A videós dolog nekem túl komplikáltnak tűnik, s tárgytalan is még amíg garis.
Arra azért kíváncsi lennék mi okozhatja a belevegősödést? -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés van egy L3150 nyomtatónk, lassan 1 éves lesz. Viszonylag sűrűn használjuk, gyakorlatilag 2-3 naponta van nyomtatva vele. Tegnapi nyomtatáskor elég érdekes színeket produkált. A fúvóka ellenőrzés után kiderült, hogy nincs kék, vagyis nem adagolja a ciánt, tisztítás után sem. Még garis, szervízt hívtam, mondták, hogy 4-6 tisztítást nyugodtan elvégezhetek, s ha utána se jó egy erőteljes öblítést csináljak, s ha az sem oldja meg jönnek érte. Most végeztem még tisztítást, már az elsőnél megjelent minimális kék csík, s a negyediknél rendbe is jött szerencsére.
Lenne néhány kérdésem:
az egyik akár hogy keresgélek, nem találok olyat, hogy erőteljes öblítés, szerintem, az L3150-nél nincs ilyen lehetőség, jól gondolom?
a másik, ami aggasztóbb, ilyen használat mellett, mi miatt "száradhatott be" a cián adagoló?
mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?Köszi dm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest