- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
laszlo2 #3725 üzenetére
Legközelebb felejtsd el az ezprint patronokat! Nagy szutyok. Még az eredeti patronnal is be tud száradni, ha sokáig nem használod a nyomtatót, de a silány minőségi utángyártottal még jobban. Procolor, Orink, esetleg G&G-t tudom ajánlani.
Ja, és hetente mindenképpen nyomtatni kell egy színes oldalt.Nem tudom, hogy a nyomtatódban ki lehet-e venni a fejet, ki lehet, akkor megpróbálhatod desztillált vízzel átitatott puha papírzsepire rátenni, áztatni. Én azt is csináltam egyszer, hogy egy fecskendőbe, aminek akkora feje volt, hogy pont ráment a patron nyílásra, tettem deszt vizet, majd megtöltöttem a fej részt vízzel amíg ki nem csurgott, (hogy ne maradjon levegő a patron nyílásnál) és nagy nyomással átspricceltem a vizet a nyíláson, ügyelve, hogy levegőt ne nyomjak bele, mert az megint nem jó. Bár, ez inkább a dugulásra jó, a beszáradásra nem.
Egyébként meg, ha chippes patront használtál, és nem lett resetelve meg ilyesmi, akkor tedd bele az eredeti patront, és vidd vissza gariba. Szerintem nem veszik észre, de nem is hiszem, hogy foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest