- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
laszlo2 #3725 üzenetére
Legközelebb felejtsd el az ezprint patronokat! Nagy szutyok. Még az eredeti patronnal is be tud száradni, ha sokáig nem használod a nyomtatót, de a silány minőségi utángyártottal még jobban. Procolor, Orink, esetleg G&G-t tudom ajánlani.
Ja, és hetente mindenképpen nyomtatni kell egy színes oldalt.Nem tudom, hogy a nyomtatódban ki lehet-e venni a fejet, ki lehet, akkor megpróbálhatod desztillált vízzel átitatott puha papírzsepire rátenni, áztatni. Én azt is csináltam egyszer, hogy egy fecskendőbe, aminek akkora feje volt, hogy pont ráment a patron nyílásra, tettem deszt vizet, majd megtöltöttem a fej részt vízzel amíg ki nem csurgott, (hogy ne maradjon levegő a patron nyílásnál) és nagy nyomással átspricceltem a vizet a nyíláson, ügyelve, hogy levegőt ne nyomjak bele, mert az megint nem jó. Bár, ez inkább a dugulásra jó, a beszáradásra nem.
Egyébként meg, ha chippes patront használtál, és nem lett resetelve meg ilyesmi, akkor tedd bele az eredeti patront, és vidd vissza gariba. Szerintem nem veszik észre, de nem is hiszem, hogy foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Canon imagePROGRAF iPF670 Plotter nyomtató (HIBÁS!)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged