Új hozzászólás Aktív témák

• atala

Topikgazda

válasz laszlo2 #3725 üzenetére

Legközelebb felejtsd el az ezprint patronokat! Nagy szutyok. Még az eredeti patronnal is be tud száradni, ha sokáig nem használod a nyomtatót, de a silány minőségi utángyártottal még jobban. Procolor, Orink, esetleg G&G-t tudom ajánlani.
    Ja, és hetente mindenképpen nyomtatni kell egy színes oldalt.

Nem tudom, hogy a nyomtatódban ki lehet-e venni a fejet, ki lehet, akkor megpróbálhatod desztillált vízzel átitatott puha papírzsepire rátenni, áztatni. Én azt is csináltam egyszer, hogy egy fecskendőbe, aminek akkora feje volt, hogy pont ráment a patron nyílásra, tettem deszt vizet, majd megtöltöttem a fej részt vízzel amíg ki nem csurgott, (hogy ne maradjon levegő a patron nyílásnál) és nagy nyomással átspricceltem a vizet a nyíláson, ügyelve, hogy levegőt ne nyomjak bele, mert az megint nem jó. Bár, ez inkább a dugulásra jó, a beszáradásra nem.

Egyébként meg, ha chippes patront használtál, és nem lett resetelve meg ilyesmi, akkor tedd bele az eredeti patront, és vidd vissza gariba. Szerintem nem veszik észre, de nem is hiszem, hogy foglalkoznak vele.

Új hozzászólás Aktív témák