- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Üdv mindenkinek. Vettem egy Epson Stylus SX130-as multifunkci készüléket. Gyári fekete tintapatronból most fogyott ki a festék. (T1281)
Egyenlőre még nem vettem másikat, de nemsokára fogok. Még jó hogy feljöttem ide, meg hogy elkezdtem utánanézni picit a dolognak, mert amint látom rengetegen szívnak vele.
A neten felszedett információkból a következőket sikerült leszűrnöm a patroncserével kapcsolatban:1: Nem ajánlatos az eredeti patronok mellé betenni az utángyártottat.
(Kérdésem, hogy ezzel mi a helyzet, valóban így van?)2: Eredeti patronokat nem lehet után tölteni.
(Ez is igaz?)3: Nem mindegy milyen csip számmal rendelkező patront veszel bele.
(A megvenni kívánt patronoknak honnan tudom megállapítani a csipjének a verzió számát?
Illetve azt hogy a nyomtatómba milyen verzió számú patron szükséges?)4: A chip reseterre mikor van szükség?
5: Esetleg az utántöltésükről ha valaki tudna egy használható linket küldeni, megköszönném.
Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest