Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
válasz
Bitlisz
üzenetére
Az első mondatot nem értem.
Logitech’s instructions mention nothing about left and right mouse buttons! So on my 555 remote I assigned the Mute button as LeftClick and the Prev button as RightClickThat’s it your done!
Now you can select the Activity called Mouse Cursor and use the Harmony remote controls directional / volume / channels buttons to move the mouse cursor around the screen and if you also added left and right mouse buttons as I did you can select items and right click.
Hogy adom hozzá a gombokhoz?
-
jayjay
tag
válasz
Bitlisz
üzenetére
Felmerült bennem pár kérdés.
Nekem is az 555-ös Logitech van, de gondolom ez teljesen mindegy.
Ez a Media Center SE lesz az új Device amiről ír.Ha jól tudom arról a távról ami neked is van az XBMC nem indul el alapból, hanem a Microsoft Media Center programja indul csak.A cikkben láttam, hogy a 4.Device egy Microsoft MCE Keyboard.Ez mi?
Nálam jelenleg így működik:
Logitech távon Activities Filmet nézni.Erre bekapcsol mindent hozzá.Utána az Imon-on be lehet állítani hogy melyik legyen a fő program, ami induljon.Nálam ez az XBMC.Tehát tök egyszerűen megnyomok egy gombot és indul az XBMC.
Ez hogy valósul meg nálad?
Az egér jobbkatt csak 1 gombnyomás nálad a Logitech táv.-on?
Ha így van, akkor ezt gondolom oda rakod ahova csak akarod.Előre is köszönöm válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest