Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Átolvastam a brazos fórumot. Nekem az jön le, hogy akinek van, annak nem megy még, a többiek meg lelkesek nagyon, és bíznak az új driverekben.

Nemrég olvastam itt a fórumon, hogy az ati is remekel mostanában, gondoltam kipróbálom. Hát kár volt. A 720p az megy rendesen, de az 1080p-vel meggyűlik a baja egy hd3200-as igp-vel, és x2 4200+ procival. A proci használat 30-40%, és akadozik a lejátszás. A logoutos cikk alapján van belőve.
Az általatok linkelt wiki ezt írja:
"UVD2 is implemented in the Radeon RV7x0 and R7x0 series GPUs. This also includes the RS7x0 series used for the AMD 700 chipset series IGP motherboards."
A táblázatban meg azt, hogy csak UVD-t tud. Na most döntsem el Én?
Az elmúlt időkben, volt ionos, i5-ös és ez a konfigom. Az ati kivételével meg voltam elégedve mindegyikkel. Az i5-ös ahol nem tudta a hardveres gyorsítást, ott 5-10% proci terheltség mellett lejátszotta az 1080p-s filmet. Ezért úgy néz ki, mivel egy mindenes gép kéne nekem, hogy megint az i5 lesz a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő