Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
A CIR-nél épp ezértt kérdeztem, mert gondoltam, hogy másról van szó, nem sima usb-ről. De nem voltam biztos benne, mert nincs egyértelmű leírás.
Az USB-s ébresztést nem mostam össze - legalábbis nem akartam, de lehet, hogy félreérthető voltam.
Írtam az elején, hogy olyan lapokról beszélek, ahol a BIOS-ban eleve van opció az USB-s egér vagy bill ébresztésre. Tehát ott a menüpont, amivel bekapcsolhatod.
Feltételeztem, hogy ezzel a 2. pontban írt dolgot, vagyis a támogatást le is fedtük. És mivel mégsem működött valszeg az 1. ponton vérezhet el a dolog.Több ilyen lapom is volt. Meg olyan is, amin ment.
Persze az is lehet, hogy a "támogatás" is hiányzik, mert a BIOS sem mindig egyértelmű. Volt olyan lap is, ahol PS2-őn ment az ébresztés, USB-n nem. A jelenlegi MSI lapon viszont ott az opció és se USB-n, se PS2-őn nem megy.Szóval abban végül is egyetértünk, hogy a tuti a power pin-eken keresztüli bekapcsolás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest