Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
rigo88
üzenetére
1. Ahogy sb mondja: körülnézel a BIOS-ban.
2. Ahogy lancerboy mondja: veszel egy vevőt ami kikapcsolt gépet is tud kelteni.
3. Lehúzod a ledet és helyette veszel egy világítós ventit vagy molexre szúrható világítást a házba, avagy csinál(tat)sz egy molex-házled adaptert.sb!
"2. Nekem egyben NAS-ként is funkcionál a HTPC, jó lenne, ha más, mobil eszközön esetleg el lehetne érni, úgy gondolom a DLNA lenne a legegyszerűbb..."
Nem, a legegyszerűbb a "mezei" fájlmegosztás, ahhoz nem kell semmilyen sw. -
sb
veterán
válasz
rigo88
üzenetére
Ha csak a led miatt gond a sleep, nem lehet állítani, hogy mit csináljon ilyen állapotban? Sok biosban állítható...
Más:
1. Használ vki windows alatt XBMC-vel TV tunert? Én most tervezem, de nem tudom mennyire használható a gyakorlatban (ahogy olvastam Mediaportal-lal kellene megoldani).
PVR-el mi a helyzet?
2. XBMC-t mint DLNA szervert? Nekem egyben NAS-ként is funkcionál a HTPC, jó lenne, ha más, mobil eszközön esetleg el lehetne érni, úgy gondolom a DLNA lenne a legegyszerűbb, főleg, ha nem kell hozzá másik sw az XBMC-n kívül.
Esetleg nem tudom a kettő mennyire kombinálható, tehát a TV szerver képe is mehet DLNA-n (amíg mondjuk a HTPC-n más megy)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi