- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoNR
csendes tag
Tetszik, köszi. Egyszerű megoldások a legjobbak.
Ha már ilyen profi választ kaptam gyorsan, akkor egy másik kérdésem:
- Tudtok ehhez (http://www.silentpcreview.com/article39-page1.html) hasonló megoldást ami itthon beszerezhető? Ez a teljesen gumis felfogatás nekem nagyon szimpatikus.Közben én is rájöttem, hogy arra az extra PATA/SATA-ra emlékeztem, ezért mondtam max 2-t. Vennék én kisebbet, csak azokon nincs ez az extra csati. A 150-es a legkisebb amin van.
A házon erősen gondolkozom. Lian-Li-k vannak amik tetszenek, de még az is lehet, hogy belevágok egy számomra teljesen ismeretlen területbe és csinálok magamnak egyet.
Bár lehet hogy ezt majd kialszom magamból.
A problémám a házzakkal az, hogy mivel picoPSU-t szeretnék, ezért táp(és táphely) nem kell. Továbbá kellene bele IR vevő (mondjuk ilyen: http://www.soundgraph.com/oem-vfd-feature-en/ power on/off kábellel, mondjuk ezt nem tudom hogy lehetne beszerezni), plusz kellene egy jó HDD felfogatás mint pl amit fent írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest