Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz Smiley #57998 üzenetére

    Az erősítőm, Denon AVC-A11SR. BBéci írta valahol/2021/, hogy ezt a hangminőséget a mostani 7-800 000 Ft-os erősítők közt kell keresgélni/na jó, ha így van, ha nem, azért egy ilyen kijelentést nem tesz csak valaki úgy :)/ . Ennek is az ára 2002-ben kb 700 000 Ft volt. Na nem igazán van kedvem ennyit költeni egy erősítőre, ennek az 1/10-éért vettem, 75 000 Ft-ért. Nem mindig a könnyebb út a célravezetőbb , ez nekem érdekesnek tűnik. Az, hogy még nem teljesen látom át a működést, az csak egy dolog. Majd kiderül, hogy mire jutok vele. Érdekesnek találom, és kedvem van foglalkozni vele. Az , hogy mikor "kapom el a fonalat", tehát mikor lesz annyi tudásom, hogy átlátom a folyamatot, az majd kiderül. Mindenesetre kíváncsian kutatom.

    "gondold es szamold at, hogy mennyivel olcsobb es egyszerubb lett volna venni egy par eves kozepkategorias AVR-t HDMI-vel, osszedugni egy lejatszoval aztan csak hasznalni."

    persze, annak akit nem érdekel ez a folyamat, annak egyszerűbb, de engem érdekel.
    A Denon3910-ben 180 000 Ft-al vagyok benne/és még nincs vége :) /, 70e-ért vettem. És nem foglalkoztat, nem egyszerre fizettem, hanem imitt-amott. A lényeg, hogy a kitűzött célt elérje az ember. És én addig hajtom, amig jó nem lesz. :) Itt már nincs visszatánc/a mikrofont is megvettem :DDD /. Ha mégse lenne olyan jó, mint gondolom, ez a kockázat benne van. Az ember vállalhat kockázatot is imitt-amott. Ha tegyük fel, egyáltalán nem sikerülne a kalibrálás, akkor is ott van az az opció, hogy a HTPC-t/az Asus Xonar D2 hangkártyával/ digitális koax-on kötöm az erősítőhöz, és még úgy is jobb lesz a hang, mint most a Himedia Q10pro-val.
    Itt nem számít a tempó, ha csigatempóban jövök rá a dolgokra, úgyis jó, nem sürget :DDD a tatár. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák