-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Bay Trail Q1900-hoz Kodit és inkább Win 10-et. Szerencsére a Bay T. audio kimenete nincs megnyirbálva, Windowson is van HD kijárat. Kodin kívül más nem is jöhet szóba, mivel arra elég a proci ereje, kodek és egyebek nem kellenek. Intel driverek és ezzel letudtál mindent install után, Kodi all in one elintézi a mozit. Ha a HTPC-d egyben zenegép, jrivert tennék fel mellé.
Core verziót sosem próbáltam, esetleges limitációit nem ismerem. Én azért előbb gyorsan kipróbáltam volna, hogy valóban a Linux rendszer felelős-e a szenvedésedért. Ha Winen is produkálja, akkor a láncod valamelyik eleme is lehet bibis, de mindig ennek kisebb a valószínűsége.
Kép és hangminőség mindenképp jobb Windowson, de ez sokkal összetettebb kérdés annál, hogy 1-2 mondatban elintézhető legyen. Hardverek és szoftverek, azok beállításai, konfigolás.
A kicsi Intelnek elvben jónak kéne lenni OE-vel is, bár magam a Skylake-et is meg tudom fektetni bizonyos anyagok nagyf. audio részével.
(#41475)
Csodaszkripttel akkor kezdj el foglalkozni, ha már legalább eljutottál odáig, hogy elmúlt az akadozó hangod. Egyébként kellhet, de ez a téma is a lánc képességeinek függvényében nyer értelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest